Foto: Publicitātes foto

Grupa "Willow Farm" 3. maijā Liepājā, kultūras namā "Wiktorija" ar koncertu svinēs savu 30 gadu jubileju, spēlējot dažādos laikos tapušas dziesmas. Uz skatuves kāps arī vairāki bijušie "Willow Farm" dalībnieki, portālu "Delfi" informē grupas līderis Emīls Dreiblats.

Savu pirmo koncertu "Willow Farm" nospēlēja 1994. gada februārī, grupas sastāvs 30 gadu laikā piedzīvojis daudz pārmaiņu, bet nemainīgi tās līderis ir dziesmu autors, vokālists un ģitārists Emīls Dreiblats. Grupa vienmēr izcēlusies ar inteliģentiem dziesmu tekstiem un smalku ironiju, nemitīgi piemetot savu artavu alternatīvās un "indie" mūzikas daudzveidīgajai pasaulei.

"Jubilejas koncertā senākā dziesma, ko spēlēsim, datēta ar 1997. gadu. Mēģinājām aptvert pēc iespējas plašāku laika posmu, bet tas nebūs tikai atskats vēsturē vai ceļojums laikā. Spēlēsim arī dziesmas no abiem pēdējiem albumiem, lai šis koncerts ir kā apliecinājums tam, kas mēs esam šodien," saka Dreiblats. Līdz šim "Willow Farm" izdevusi piecus studijas albumus, pašlaik top sestais.

Grupai "Willow Farm" tās senāk tapušo kompozīciju izpildījumā jubilejas koncertā pievienosies ilggadējais taustiņinstrumentālists Normunds Kalniņš, kādreizējais basģitārists Edijs Šnipke un bundzinieks Matīss Pavītols. "Es vēlos pateikt paldies visiem, kuri ir piedalījušies "Willow Farm" vēstures rakstīšanā. Un priecājos, ka daži vecie cīņu biedri būs kopā ar mums arī šajā koncertā," pauž Dreiblats.

Koncerta sākums paredzēts pulksten 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!