Foto: AP/Scanpix/LETA
Krievijā Pievolgas reģiona Samaras apgabalā sestdien notikuši dronu triecieni divām naftas pārstrādes rūpnīcām, vēsta vietējie mediji un amatpersonas. Tāpat apšaudīts arī Belgorodas apgabals.

Triecieni notikuši ap pulksten 6 pēc vietējā laika.

Viens drons trāpījis Sizraņas naftas pārstrādes rūpnīcas teritorijā. Tur sācies ugunsgrēks, kas izpleties 500 kvadrātmetru platībā.

Noticis arī dronu trieciens Novokuibiševskas naftas pārstrādes rūpnīcai.

Sestdienas rītā apšaudīts arī Krievijas Belgorodas apgabals, un pretgaisa aizsardzības sistēmu darba rezultātā izraisījušies ugunsgrēki, cietušas ēkas un automobiļi, bet varas iestādes vēsta par diviem bojāgājušajiem.

Belgorodas apgabala gubernators Vjačeslavs Gladkovs sestdienas rītā pavēstīja, ka aktivizētas raķešu trieciena draudu sirēnas. Signāls skanējis 20 minūtes.

Savukārt Krievijas Aizsardzības ministrija pavēstīja, ka pretgaisa aizsardzības sistēmas virs pilsētas it kā esot notriekušas daudzlādiņu reaktīvo iekārtu RM-70 "Vampir" astoņus šāviņus un divus dronus.

Vēlāk varas pārstāvji pavēstīja, ka it kā esot divi bojāgājušie un trīs ievainotie.

Sociālajos tīklos publicētas apšaudes seku fotogrāfijas un video. Redzami cietuši dzīvojamie nami un vismaz 15 cietuši automobiļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!