Foto: LETA

Partija "Stabilitātei" savā sarakstā Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām iekļāvusi vairākus ar ekonomikas jomu saistītus kandidātus.

Ar pirmo numuru no partijas kandidē produktu vadītājs Ņikita Piņins. Starp kandidātiem ir arī Naomi Farbere, kura ieguvusi augstāko izglītību starptautiskās ekonomikas un komercdiplomātijas jomā, kā arī Vjačeslavs Ciganovs, kurš ieguvis izglītību ekonomikas sfērā.

Uz EP no "Stabilitātes" kandidē arī starptautiskās vadības un vadības zinātnes speciālists Pāvels Kuzmins, kā arī Santa Škarste, kurai ir pieredze darbā Valsts ieņēmuma dienesta galvenās nodokļu inspektores amatā.

No "Stabilitātei" rindām uz EP pretendē arī Andrejs Kozlovs, Daiga Kameņeva, Dmitrijs Čulkovs, Jekaterina Dreilinga, Artis Salinieks un Jeļena Aferonoka.

Jau vēstīts, ka partijas līderis Aleksejs Rosļikovs iepriekš aģentūrai LETA skaidroja, ka Piņins ir jaunās paaudzes politiķis, kurš "piedzima brīvajā un neatkarīgajā Latvijā, spēj spēcīgi un konkrēti formulēt valsts nākotnes prioritātes un attīstības virzienus".

"Stabilitātei" liekot uzsvaru uz jaunajām sejām politikā, kas kalpos kā "vienīgā atslēga pārmaiņām un globālai drošībai esošajos nemiera laikos", uzsvēra partijas līderis.

EP vēlēšanas paredzētas jūnija sākumā. Šodien sākās sarakstu iesniegšana Centrālajā vēlēšanu komisijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!