buljons zupa
Foto: Shutterstock
Vienkāršākais variants receptēs, kur nepieciešams buljons, ir izšķīdināt veikalā iegādāto kubiņu, taču garša ir nesalīdzināma, ja tiek izmantots pašu gatavots buljons. Un tas nudien ir aplams pieņēmums, ka pašam pagatavot buljonu ir liela ķēpa un sarežģīts process, nebūt ne! Aizlienē "Tasty" padomus un ķeries pie lietas!

Kāpēc ir vērts pašam vārīt buljonu?

Jebkurš ēdiens, kura gatavošanā būs izmantots pašu vārīts buljons, garšos nesalīdzināmi labāk. Garša, aromāts un arī buljona izcelsme ir gana labi iemesli, lai vienmēr ledusskapī vai saldētavā glabātos buljons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!