Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdien rītā pie Rīgas Iļģuciema vidusskolas notika avārija, kurā bija iesaistīti divi spēkrati. Valsts policijā portālam "Delfi" pastāstīja, ka vienas no negadījumā iesaistīto auto vadītājiem pie stūres kļuvis slikti un tāpēc notikusi sadursme.

Avārijā skolai ir izgāzti vārti, taču cilvēki cietuši nav un avārija par smagu nav saucama, uzsver policijā. Tāpat policijā norāda, ka 'BMW' vadītāja, kurai pie stūres palicis slikti, nogādāta slimnīcā. Informāciju par abu spēkratu vadītājiem policija gan neatklāj.

Par šo negadījumu pirmdienas rītā portālu "Delfi" informēja kāds aculiecinieks.

"Šorīt, 24. februārī, pie Iļģuciema vidusskolas, Rīgā, notika smaga avārija. Automašīna "BMW" lielā ātrumā ietriecās skolas nožogojumā tieši pie ieejas vārtiem, gandrīz uzbraucot vairākiem skolēniem," raksta kāds anonīms aculiecinieks.

"Pie "BMW" automašīnas stūres bija aptuveni 30 gadu veca sieviete. Nezināmu iemeslu dēļ, viņas uzvedība bija neadekvāta. Pat pēc trieciena sieviete vēl nepārstāja spiest gāzes pedāli. Automašīnas durvis bija aizslēgtas. Uz cilvēku lūgumu tās attaisīt sieviete nereaģēja, bet tā vietā mēģināja ieslēgt atpakaļgaitu," ziņo aculiecinieks.

"Delfi Aculiecinieks" ievieš jaunu reportāžu atalgošanas sistēmu - iknedēļas balvas. Raksti, sūti, saņem balvas! Vairāk lasi: 'Delfi Aculieciniekam' jauni noteikumi; sūti reportāžu un saņem balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!