Šķiet, firma ir domājusi par klienta ērtībām. datorkomplektā ir tikai divas kastes - monitors un dators, kuram blakus iepakota arī tastatūra, pele un skandas.
Datora komplektācijā ir samērā daudz dokumentācijas un draiveru - sistēmas platei, videokartei, CD-ROM, tīkla kartei, modemam un optiskajai pelei, kā arī lietotāja instrukcija datorkomplekta komponenšu savienošanai.

Jāsaka, šis ir labs mājas dators par labu cenu. Taču, ja ir vēlēšanās tikt pie īsta spēļu monstra, vajadzēs meklēt citu komplektāciju. Salīdzinoši mazjaudīgais procesors, iebūvēta audio karte un parastas biroja datora skandas - šāds komplekts diez ko nevilina. Turklāt kurš geimeris pacietīs datoru bez kompaktdisku rakstītāja?

Protams, līdzsvaram firma ir pievienojusi CTX monitoru - vienu no labākajiem šajā testā. Taču pat labs monitors diskus neraksta.

Izjūtas

Datorā labi darbojās visas spēles, izņemot Ghost Recon, kuru labāk tomēr spēlēt, samazinot ekrāna izšķirtspēju līdz 1200 x 960 punktiem collā. Arī Gothic vajadzēja samazināt izšķirtspēju, lai izvairītos no zāģa objektu malās. Kā jau minēts, skaņa - nekāda.

Ar tādām skandām ir iespējams tikai nojaust par to skaņas bagātību, kuru sevī glabā visas šīs spēles. Lai gan - diez vai būtu prātīgi pie mātesplatē iebūvētas audio kartes pievienot augstvērtīgu skaņas sistēmu.

Secinājumi

Ja nevēlaties staipīt neskaitāmas kastes, tad šis ir īstais pirkums. Turklāt tā cena ir pieņemama, un aprīkojums ir pieciešams arī dedzīgam spēļu cienītājam, kuram finanses ir ierobežotas, lai izvēlētos kaut ko labāku.

Tehniskie parametri

KorpussMT ATX
CPUP4 1,6 GHz
MBMSI MS6566 (i845 čipsets)
RAM256 MB
HDDMaxtor D740X 40GB 7200 rpm
VGAMSI G3Ti200 ProVTG (GeForce3Ti200 čipsets)
FDDSony 1,4 MB
CD-ROMLTN-526D 52x
Skaņas karteIebūvēta sistēmas platē
ModemsPlanet MI-560R 56 K
LANIntel 10/100 Mbit
TastatūraLogitech Deluxe
PeleLogitech Optical

Cena Ls 637.

MonitorsCTX PR711F 17" Ls 242
AudiosistēmaCreative SBS35 Ls 11

Sekojiet sadaļām:

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!