Foto: Mavrix/Scanpix

Amerikāņu erotisko filmu aktrise, dejotāja, Playboy modele, televīzijas un interneta personība Nikola "Koko" Ostina (attēlā), kura nereti dažādās aptaujās atzīta par pasaulē skaistākā dibena īpašnieci, kārtējo reizi savus fanus aplaimojusi ar savas labākās ķermeņa daļas fotogrāfijām.

Sociālajā tīklā Twitter viņa publiskojusi foto, kurā redzama minimālās zilās lupatiņās, kā arī vienu bildi no vannas, kur viņa plunčājas putu mākonītī. Ironizējot par šīm fotogrāfijām, Koko raksta, cik ļoti viņai piestāvot šāda frizūra.

33 gadus vecā Koko ir īsta interneta varone, un viņas aktivitātes, dažādos veidos eksponējot savas krāšņās ķermeņa aprises, jau izsenis izpelnījušās pasaulē labākās pēcpuses titulu.

Viņas fani ir vienprātīgi par Koko dibena neprātīgo skaistumu, tomēr tie ir sadalījušies divās karojošās nometnēs: vieni uzskata, ka viņu iemīļotās zvaigznes dibens ir uzlabots ar implantu palīdzību, turpretī citi ir pārliecināti, ka viss ir dabīgs.

Pati Koko vienmēr ir uzsvērusi, ka viss viņas ķermenis ir dabīgs, bet proporcionāli lielais dibens viņai esot jau kopš bērnības.

Kopš 2001. gada Ostina ir precējusies ar slaveno amerikāņu reperi Ice-T (īstajā vārdā Treisijs Marovs), un drīz vien pēc viņu laulības desmitās gadadienas izklaides kanāla E! skatītājiem bija iespēja vērot TV realitātes šovu Ice Loves Coco.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!