Foto: F64

Sestdienas, 9. marta, raidījumā Ķepa uz sirds televīzijas skatītājiem bija iespēja paviesoties pie Latvijas Nacionālā teātra aktiera Egila Melbārža (attēlā), kurš dalījās kādā pavisam īpašā pieredzē un pastāstīja, kā savulaik pieņēmis savas kaķenes dzemdības.

Kopā ar Melbārdi, kurš plašākai sabiedrībai zināms arī kā bārmeņa Gunāra lomas atveidotājs seriālā UgunsGrēks, mitinās divas britu kaķenes Frīda un Adele, kuras pats aktieris dēvē par savu miera ostu.

"Kaķis ir dzīvnieks, kurš piedod, ja neesi daudz mājās, bet maksimāli izmanto to laika sprīdi, kad esi mājās. Tātad tu vienmēr esi gaidīts, bet tajā pašā laikā tev nav jājūtas vainīgam, ja ilgāku laiku neesi," kaķu izvēli pamato Melbārdis.

Ar Frīdu aktierim izveidojies īpašs kontakts - viņš savai mīlulei regulāri cenšas veltīt daudz komplimentus, kas kaķeni padarot patiesi laimīgu, bet abus īpaši vienojis kāds emocionāls pārbaudījums, kad aktierim nācies pieņemt kaķenes dzemdības.

"Viņai nogāja ūdeņi, un stundas iet, un nekas nenotiek. Viņa staigāja man līdzi, bļauj un skatās virsū. Tad es zvanīju ārstam, un ārsts teica, ka viņa lūdz palīdzību. Tad es sapratu, ka ir pilnīgs čau," emocionālo brīdī atcerējās Melbārdis.

"Man pa telefonu stāstīja, ka ir jāmasē, un norādīja, kā tas ir jādara. Es to darīju, viņa ļāvās, un beigu beigās viņa dzemdēja tikai tad, kad es sēdēju blakus. Viņa atspiedās ar pakaļkāju pret roku, un tikai tad viņa dzemdēja," satraucošā notikuma detaļas atklāja aktieris.

"Dabūju arī nabassaites pārgriezt, jo viņa manis dēļ bija pārgurusi - es jau nesapratu, ka viņai vajag manu palīdzību," raidījumam Ķepa uz sirds atminējies Melbārdis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!