Foto: Privātais arhīvs
Par "Odesas Bārbiju" dēvētajai Valērijai Lukjanovai, kura lielu popularitāti guvusi dēļ savas neparastās, lellei līdzīgās ārienes, uzradusies konkurente – Ksenija (attēlā) no Ukrainas pilsētas Dņepropetrovskas.

Atšķirībā no Valērijas Ksenija ar sevis reklamēšanu sociālajos tīklos nav aizrāvusies, jo par savu galveno mērķi izvirzījusi nevis slavu, bet gan pilnveidošanos un iekšēju harmoniju.

"Jau no bērnības mani ir saistījušas dažādas mistiskas lietas, un esmu piedzīvojusi neticamus intuīcijas uzplaiksnījumus. Pusaudžu vecumā gan parādījās kaitīgi ieradumi, nelāgas kompānijas, vienu vārdu sakot, degradācija.

Pēc 18 gadu sasniegšanas es satiku kādu būtni, kas mani iedvesmoja atklāt savu sievišķīgo sākumu. Jau toreiz es sāku interesēties par pozitīvo psiholoģiju un ezotēriku, bet alkoholu es toreiz lietoju tikai svētkos kopā ar sev tuvākajiem cilvēkiem, neredzot tajā neko kaitīgu," ukraiņu medijiem klāstījusi Ksjuša.

Aptuveni 20 gadu vecumā meitene sākusi interesēties par savām iepriekšējām dzīvēm, bet sapņos viņa sazinājusies ar savu "augstāko Es", kas Ksenijai devis jaunas zināšanas - šī saziņa ar likusi pieņemt lēmumu mainīt dzīvi.

"Es biju apņēmības pilna pierādīt, ka cilvēks ar savu gribu var mainīt savu dzīvi un realitātes uztveri. Es vēlējos pati kļūt par savas realitātes veidotāju," skaidrojusi meitene.

Pēc piedzīvotās apskaidrības viņa atteikusies no gaļas un alkohola lietošanas, un arī viņas domāšana pilnībā mainījusies - tagad viņas galvā rosās tikai pozitīvas domas, un Ksenija ir apņēmības pilna palīdzēt arī citiem atrast pareizo ceļu dzīvē un saprast to, cik pasaule ir fantastiska.

Līdz ar pasaules uztveres maiņu mainījusies arī Ksenijas āriene, un pati meitene apgalvo, ka tas noticis dabiski un pamazām, un bez plastikas ķirurgu iejaukšanās.

"Neraugoties uz to, ka es pati jūtos labi, daudzi cilvēki manas izmaiņas nosoda un apvaino mani, ka es daru pāri savam ķermenim un veselībai. Viņi uzskata, ka cilvēkam ir vajadzīga normāla barība un uzturā ir jālieto gaļa," līdzcilvēku attieksmi raksturojusi Ksenija.

Tomēr Ksjuša uzsver, ka nekāda kritika un uzbrukumi nespēj mainīt viņas attieksmi pret dzīvi un sevi un likt zaudēt atrasto harmoniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!