Foto: EPA/LETA
Skandalozā amerikāņu mūziķa Merilina Mensona bijusī sieva, burleskas zvaigzne un striptīzdejotāja Dita fon Tīza (attēlā) nolēmusi paplašināt savas darbības lauciņu un pievērsusies apakšveļas dizainēšanai.

Lai gan fon Tīza vairs neuzstājas, jo ir aizņemta gan ar apakšveļas darināšanu, gan kosmētikas līnijas veidošanu un savu skaistumkopšanas padomu apkopošanu, ko plānots izdot īpašā grāmatā, viņa vēl aizvien turpina priecēt ar sava auguma izrādīšanu.

Arī savas jaunās apakšveļas kolekcijas reklāmas video pievilcīgā sieviete nav izvēlējusies veļas izrādīšanai piesaistīt modeles, bet gan pašas dizainētos darinājumus demonstrē pati, kārtējo reizi apburot ar savu sievišķību un jutekliskumu.

Raksturojot veļas kolekciju, fon Tīza ārvalstu medijiem atzinusi, ka viņas galvenais mērķis kā apakšveļas dizainerei bijis izcelt ikvienas sievietes auguma aprises, kā arī viņas kolekcijas valkātājām ļaut sajusties seksīgām, žilbinošām un iekārojamām.

"Ikviens manas kolekcijas darinājums ir sievišķības godinājums un cieņas apliecinājums manai mīlestībai pret vintāžas glamūru," savu kolekciju Von Follies raksturojusi fon Tīza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!