Foto: DELFI

Populārā dziedātāja Liene Šomase (attēlā) šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi jaunu kompozīciju ar nosaukumu Es vēlos daudz vairāk, kura veltīta pavasarim un mīlestībai.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Liene-Somase.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šajā laikā, kad dabā notiek pamošanās un tuvojas aizkavējies pavasaris, ikvienā no mums ir paslēpusies maza vēlme pēc mīlestības.

Ar savas jaunās dziesmas Es vēlos daudz vairāk palīdzību ceru, ka daļa no klausītājiem atvērs savas sirdis patiesai mīlestībai, tā kļūs vēl stiprāka ne tikai pret līdzcilvēkiem, dzīvniekiem, bet noteikti arī pašiem pret sevi.

Esmu priecīga, ka šī dziesma, kas mani uzrunāja pagājušā vasarā, ir izlolota un tieši tagad nokļūst līdz klausītājiem," priecājas Šomase.

"Dziesma ir par iemīlēšanos, par vēlmi mīlēt un būt kopā ar otru, par ieklausīšanos savā sirdsbalsī, bet reizē arī par tiekšanos pēc pašas pilnības," skaidro dziedātāja.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Andžejs Grauds, ar kuru Liene sadarbojusies jau iepriekš, bet īpašu paldies dziedātāja saka aranžētājam Artūram Palkevičam, kā arī Mārtiņam Gailītim jeb Markam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!