Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 26. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt savulaik ļoti populārās parodijkomēdijas Šausmenīte piekto daļu, kas oriģinālā saucas Scary Movie 5 jeb Scary MoVie.

Filmas sižets ir sekojošs: jauns laulāto pāris Dens un Džodija sāk pamanīt dīvainas parādības kopš brīža, kad no dzemdību nama mājās atnes savu jaundzimušo dēlu Īdenu.

Kad Džodijas darbā un Dena karjerā pieaug problēmas un haoss, viņi saprot, ka ģimeni vajā ļauni dēmoni. Kopā ar daudziem sertificētiem speciālistiem, izmantojot neskaitāmas novērošanas kameras, viņi cenšas noskaidrot, kā atbrīvoties no šīm būtnēm, kamēr vēl nav par vēlu.

Filmas Šausmenīte 5 oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir Malkolms D. Lī, bet lomās iejutušies Ešlija Tīsdeila, Saimons Rekss, reperis Snoop Dogg, bokseris Maiks Taisons, Hītera Loklīra, draiskule Lindsija Lohana, draiskulis Čārlis Šīns un citi.

Piektās filmas budžets ir 20 miljoni ASV dolāru, un pirmajās divās nedēļās filma ieguldīto naudu jau ir atpelnījusi. Savukārt visas četras daļas kopā nopelnījušas 429 miljonus, un visveiksmīgākā bijusi pirmā daļa.

Šausmenīte savu uzvaras gājienu sāka 2000. gadā, pēc tam iznāca sīkveli 2001., 2003. un 2006. gadā. Tiesa, piektajā filmā nav redzami daži aktieri, kas filmējās visās iepriekšējās daļās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!