Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 1. maijā, 34 gadu vecumā miris savulaik populārās amerikāņu pusaudžu grupas Kriss Kross vokālists Kriss Kellijs (attēlā), un policija izvirzījusi versiju, ka nāves iemesls ir narkotiku pārdozēšana.

Kā vēsta amerikāņu mediji, Kellija miris Džordžijas štata Atlantas pilsētas medicīnas centrā. Policija pēc izsaukuma ieradusies pie viņa mājās, reperis nekavējoties nogādāts slimnīcā, bet jau pēc pusstundas ārsti konstatējuši viņa nāvi.

Autopsija pagaidām nav notikusi, tāpēc oficiālais nāves iemesls nav paziņots. Tomēr policijas pārstāve Keja Lestera medijiem teikusi, ka "iespējams, runa ir par narkotiku pārdozēšanu mājas apstākļos".

Pēc viņas vārdiem, šis apgalvojums ir balstīts uz liecinieku teikto, turklāt mūziķa mājas apskate liecināja, ka viņš dzīvojis visai izlaidīgi.

Grupa Kriss Kross dibināta 1992. gadā, un viņu debijas singls Jump (video) ir joprojām tās veiksmīgākā kompozīcija. Šajā gadā izdotais albums Totally Krossed Out kļuva par vienu no populārākajiem gada diskiem un ieguva multiplatīna statusu.

Kellijs grupā uzstājās ar pseidonīmu Mac Daddy, bet viņa kolēģis Kriss Smits - ar pseidonīmu Daddy Mac. Vienu laiku turnejās viņus līdzi ņēma pats Maikls Džeksons, bet 1996. gadā grupa izjuka un abi puiši uzsāka solo karjeru.

2009. gadā izplatījās baumas, ka Kellijs ir slims ar vēzi. Viņa fani norādīja, ko fotogrāfijās esot redzamas mīklainas plikpaurības pazīmes, bet Kellijs šīs baumas noliedza, sakot, ka ar viņa veselību viss ir kārtībā, bet plikpaurība ir no vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!