Foto: Privātais arhīvs

Jaunā dizainere Kristīne Deimon (attēlā) ir viena no retajām pašmāju sievietēm, kura neslēpj, ka savas krūtis pārveidojusi ar plastiskās ķirurģijas palīdzību. Kā izrādās, mākslīgās krūtis karstajā laikā nemaz netraucē.

"Krūtis palielināju, jo nolēmu, ka vēlos kuplu dekoltē. Katra sieviete vēlas izskatīties maksimāli labi, un, ja ir vēlme krūtis palielināt un iespēja to īstenot, kāpēc ne?" sarunā ar DELFI Izklaide prāto jaunā dizainere.

Par apaļo formu tvirtumu Kristīnei šobrīd nav jāuztraucas, taču par krūtīm noteikti jārūpējas. "Vakaros krūtis var iemasēt ar mitrinošu vai barojošu krēmu un pamasēt, lai būtu labāka asins aprite un neveidotos strijas, jo implanti strauji izstiepj ādu - ne katrai sievietei tā ir elastīga.

Koriģējošos vai formu uzlabojošos krēmus nelietoju. Parūpējos tikai par to, lai āda būtu mitrināta," stāsta Kristīne.

Karstajā laikā un tveicē krūtis neesot apgrūtinājums. Kā saka dizainere, tieši pretēji - krūtis skaisti izskatās un izceļas zem vasarīgajiem apģērbiem. Salīdzinot laiku pirms un pēc krūšu palielināšanas, atšķirība ir jūtama.

"Protams, ka atšķirība ir. Kurai no mums gan nepatīk kupla dekoltē zona? Nenoliegšu, ka arī uzmanība no pretējā dzimuma ir palielinājusies, bet vīrieši, kuri "krituši" uz krūtīm, mani atbaida," saka skaisto formu īpašniece.

Taujāts, kādas ir viņas domas par stereotipiem un mītiem, ka mākslīgās krūtis var plīst nirstot vai lidojot, viņa uzsver, ka galvenais ir kvalitāte.

"Ja sieviete žēlos naudu implantiem, aizejot pie kāda "brīnumārsta", piekrītu, ka var notikt negadījumi, bet ne manā gadījumā," piebilst Kristīne.

Galerijā: Kristīne Deimon, kura vairākkārt savas sievišķīgās formas demonstrējusi pikantās fotosesijās pie populārā pašmāju fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!