Par īstu sensāciju mūsu kaimiņvalstī Lietuvā kļuvusi 19 gadus vecā dejotāja Monika Šalčiūte (attēlā), kuras fotogrāfijas Facebook sociālajā tīklā piesaistījušas tūkstošiem interneta lietotāju uzmanību un kura tiek dēvēta par "skaistāko meiteni Lietuvā".

Šobrīd meitenei Facebook profilā ir vairāk nekā 31 tūkstotis sekotāju, un katra viņas ievietotā fotogrāfija gūst lielu atsaucību.

"Es nezinu, kāpēc cilvēki tik ļoti mīl manas fotogrāfijas. Esmu saņēmusi daudz vēstuļu no saviem pielūdzējiem," lietuviešu portālam DELFI pastāstījusi jaunā zvaigzne.

Lai gan viņa jau kādu laiku bauda brīvas meitenes statusu, jo nesen pēc gadu ilgas draudzības izšķīrusies no sava mīļotā, viņas interneta pielūdzējiem gan pārāk lielu izredžu iekarot daiļavas sirdi neesot, jo Monika priekšroku dod komunikācijai reālajā dzīvē, nevis globālajā tīmeklī.

Monikas lielākā kaislība ir dejošana - viņai ir sava deju studija, un meitenes talantu var novērtēt gan dažādos deju pasākumos, gan naktsklubos. Tiesa, to, cik daudz viņa nopelna uzstājoties, skaistule plašākai publikai atklāt nevēlas.

Neraugoties uz aktīvo naktsdzīvi, meitene nesmēķē un arī ar alkoholiskajiem dzērieniem neaizraujas, apgalvojot, ka ne reizi dzīvē neesot tos pat pagaršojusi.

"Tas mani nesaista. Es nezinu, kā garšo sidrs vai šampanietis. Es neesmu pat pamēģinājusi konfektes ar alkohola pildījumu. Mani draugi pie tā jau ir pieraduši, bet tie, kuri mani nepazīst, tam netic," pastāstījusi Monika.

Viņa arī atklājusi, ka viņas izskats un labi trenētais augums uzmanību piesaista ne tikai sociālajos tīklos, bet arī uz ielas.

"Cilvēki nāk man klāt, vēlas ar mani nofotografēties, apgalvo, ka esmu skaistākā meitene Lietuvā," pieticīgi savas ikdienas gaitas ieskicējusi dejotāja, kura vēlas izmēģināt spēkus arī Lietuvas skaistāko meiteņu konkursā.  

"Es esmu pieradusi pie sava izskata un nespēju novērtēt, vai patiesi esmu skaista. Tāpēc man gribētos saņemt profesionāļu vērtējumu," atzinusi Monika, kura gan uztraucas, vai varēs piedalīties konkursā sava auguma dēļ - viņa ir tikai 162 centimetrus gara.

Facebook komentāros izskanējušas aizdomas, ka jaunā meitene jau paguvusi veikt krūšu palielināšanas operāciju, bet pati Monika šādas runas sauc par pilnīgām muļķībām.

"Es esmu stingri pret plastikas ķirurģiju, ja vien iejaukšanās nav nepieciešama estētisku apsvērumu vai vecuma dēļ," strikta bijusi meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!