Foto: Vladimirs Svetlovs

Vienas no slavenākajām un, nenoliedzami, arī seksīgākajām māsām Latvijā ir Diāna un Simona (attēlā) Kubasovas, un jaunākā no abām daiļavām nesen piedalījusies ļoti ievērojamā projektā – viņa kļuvusi par alkoholiskā kokteiļa Dins reklāmas "seju".

Simona vairākkārt iekļuvusi dažādos pašmāju pievilcīgāko un iekārojamāko sieviešu topos, un pirms diviem gadiem žurnāla FHM lasītāji viņu pat atzina par pašu seksīgāko daiļavu Latvijā. Nesen viņa atkal attaisnojusi uz sevi liktās cerības un pozējusi puskaila īpašā reklāmas kampaņā.

Aprīļa sākumā plašākas publikas novērtējumam tika sniegta alkoholiskā dzēriena Dins jaunākā reklāmas kampaņa, par kuras "seju" un galveno zvaigzni izraudzīta Simona, un tās ietvaros pievilcīgā blondīne pozējusi visai pikantā fotosesijā.

Dzēriena reklāmas plakātā Simona pozē puskaila, atgūlusies milzīgās dzērveņu ogās, un acīgākie ļaudis, iespējams, šajā foto saskatīs zināmu līdzību ar filmas Amerikāņu skaistums (American Beauty) reklāmas plakātu, kurā aktrise Mena Suvari savulaik plikiņa pozēja rožlapiņās.

Simonu šajā jutekliskajā projektā iemūžinājis fotogrāfs Vladimirs Svetlovs, un paredzēts, ka plakāts, uz kura redzama jaunākā no māsām Kubasovām, parādīsies gan uz reklāmas stendiem ielās, gan glancēto žurnālu lappusēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!