Foto: LETA
Latvijas alus darītava "Bauskas alus" šogad plāno saražot un realizēt par 8% vairāk produkcijas nekā pērn, pastāstīja uzņēmuma valdes loceklis Vladimirs Barskovs.

Viņš informēja, ka jau šā gada trīs mēnešos pieprasījums pēc uzņēmuma produkcijas ir audzis par 12%, kas skaidrojams ar to, ka ziema bija salīdzinoši silta un cilvēki labprāt iegādājušies alu. "Arī šogad ceram uz apgrozījuma pieaugumu," sacīja Barskovs.

Tāpat, pēc alus darītavas vadītāja teiktā, šogad iecerēts ieguldīt 500 tūkstošus eiro alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu pudeļu mazgāšanas un pildīšanas iekārtu iegādē. "Uzņēmuma attīstībā ieguldām katru gadu, arī šogad veco tehniku aizstāsim ar jauno, tādējādi palielinot saražotās produkcijas kvalitāti," sacīja Barskovs.

Viņš norādīja, ka šogad paplašināts arī produkcijas sortiments, un šonedēļ veikalu plauktos nonākuši "Bauskas alus" jaunie produkti "Meistara alus" un kvass stikla pudelēs.

"Bauskas alus" pērn strādāja ar 4,5 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt uznēmuma peļņa saglabājās iepriekšējā gada līmenī un bija 380 tūkstoši eiro.

"Bauskas alus" ir dibināts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 553,1 tūkstotis latu (787 tūkstoši eiro). Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "BA Holdings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!