Foto: Privātais arhīvs

Pēdējā laikā nedaudz pieklusušas šovā Okartes skatuve iepazītās dziedātājas un Playboy modeles Lingitas Linas Bopulu (attēlā labajā pusē) publiskās gaitas un meitene no sev pievērstās uzmanības vairās, taču nesen viņa par sevi atkal atgādinājusi.

Lingita šobrīd mācās Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātē, un pagaidām apzinīgā jauniete iepauzējusi ar pozēšanu pikantās sesijās un atkailināšanos vīriešu žurnālos - tā vietā meitene pievērsusies grāmatu lasīšanai.

Pēdējā laikā Lingita arvien biežāk tīmeklī padalās ar dažādiem sakāmvārdiem un parunām, kā arī atklāj savas pārdomas par izlasītajām grāmatām un redzētajām teātra izrādēm - viņa reti kad publiskai apskatei izliek privātus foto, taču šo lāča pakalpojumu viņas vietā izpildījis dziedātājs Lauris Reiniks.

Reiniks pretstatā Lingitai ir ļoti aktīvs sociālo tīklu lietotājs, kurš savus fanus un atbalstītājus regulāri iepriecina ar attēliem no savām ikdienas gaitām, un šonedēļ viņš visu apskatei izlicis jaunības dienu bildi, kurā redzama arī Lingita.

Bilde tapusi laikā, kad Reiniks bija iecienījis izbalinātu un ar želeju ieveidotu matu ērkuli, savukārt Lingita šajā foto izskatās tik jauniņa, ka daži pat viņu nav varējuši atpazīt - šajā attēlā nekas neliecina par to, ka piemīlīgais meitēns izaugs par daudzsološu Playboy modeli.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!