Foto: DELFI
18.maijā "Nordea" Rīgas maratona ietvaros risināsies arī sirsnīgas sacensības starp Latvijas ģimenēm – "WESS Motors" Ģimeņu kauss, informē rīkotāji.

"WESS Motors" Ģimeņu kausā var piedalīties ikviens reģistrētais "Nordea" Rīgas maratona dalībnieks. Tiks apbalvotas ģimenes ar jaunāko dalībnieku un vecāko dalībnieku, kā arī skaitliski lielākās ģimenes, kas 18.maijā piedalīsies "Nordea" Rīgas maratonā jebkurā distancē.

Un ikviena ģimene piedalīsies izlozē, lai jau šovasar uz vienu mēnesi iegūtu lietošanā "Toyota Prius+" hibrīdu, lai dotos izbraukumos uz jūru vai citiem ģimenes pasākumiem. Savukārt ģimenes ar jaunāko un vecāko ģimenes locekli, kā arī lielākās ģimenes, saņems īpašas specbalvas no "WESS Motors Toyota".

Ģimenēm nav vecuma vai citu ierobežojumu. Galvenais, lai skrietu vismaz 2 ģimenes locekļi un jūs paši sirdī jūtaties kā vienota ģimene.
Pirmais solis ir reģistrēšanās Nordea Rīgas maratonam – jebkurā distancē un, ja nepieciešams vai nav iespējams savādāk, drīkst arī dažādās komandās. Lai pieteiktos Ģimeņu kausā, jūsu "ģimenes galva" jeb aktīvākais ģimenes pārstāvis, piereģistrē Jūsu ģimeni un visus ģimenes locekļus "WESS Motors" Ģimeņu kausa anketā.

Galvenās balvas izloze notiks Maratona dienā 18.maijā 5 km un 10 km skrējēju apbalvošanas ceremonijā un izlozē piedalīsies visas WESS Motors Ģimeņu kausā reģistrētās ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!