Foto: Kadrs no video
Pēdējā laikā publiskajā telpā arvien biežāk izskan skaistumkonkursu dalībnieces Simonas Kubasovas (attēlā kreisajā pusē) vārds, un nesen viņa atkal likusi par sevi runāt - pievilcīgā blondīne debitējusi mūzikas videoklipā.

Simonas karjera pēdējā laikā uzņēmusi vērā ņemamus apgriezienus - nesen meitene kļuva par alkoholiskā dzēriena Dins reklāmas "seju", pērnajā gadā viņa ar veiksmīgiem panākumiem startēja vairākos skaistumkonkursos, bet janvārī viņa tika atzīta par pasaules fotogēniskāko sievieti.

Tagad savu panākumu sarakstam viņa var pievienot vēl vienu - Simona debitējusi mūzikas videoklipā, kurš šomēnes tapis leģendārā mūziķa Niko, kurš nereti tiek dēvēts arī par "Eirovīzijas nacionālās atlase veterānu", jaunākajam hitam Climb the Sky.

Ritmiskās kompozīcijas videoklipā filmējušies arī vairāki dejotāji un dejotājas, taču tieši Simona atveidojusi galveno sieviešu kārtas lomu dziesmas vizualizācijā.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka ir visnotaļ grūti uztver klipa sižeta līniju un galveno vēstījumu, jo videoklipā mijas kadri, kuros Niko kopā ar pārējiem dejotājiem izpilda sinhronu danci, ar ainām, kurās, tērpusies gaisīgā kleitā, redzama Simona, savukārt kompozīcijas izskaņā skatītāji tiek iepriecināti ar abu jauniešu maiguma izpausmēm.

Jau vēstīts, ka nesen savu debiju mūzikas videoklipā piedzīvoja arī Simonas vecākā māsa Diāna, kura piedalījās krievu repera Slim jaunākajā video. Tiesa, viņa tika iemūžināta krietni vien pikantākās un atklātākas ainās nekā jaunākā no abām seksīgajām māsām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!