Foto: Publicitātes foto
Drošas Braukšanas Skola (DBS) un "Statoil Fuel & Retail Latvia" jau ceturto gadu rīko ekoralliju, kurā dalībniekiem jāveic noteikta maršruta distance ar papildus uzdevumu – patērējot iespējami mazāku daudzumu degvielas.

Šogad organizatori aicina ikvienu iesaistīties un prognozēt ekorallija uzvarētāja rezultātu. Precīzāko atbilžu autori dāvanās saņems drošas un ekonomiskas braukšanas kursus un 100 litrus degvielas "miles".

Piedalīties prognožu spēlē var, šī raksta labās puses banera bīdmērā atzīmējot savu prognozi un apstiprinot to, autorizējoties ar savu sociālā tīmekļa "Draugiem.lv" vai "Facebook" profila kontu.

DBS un Statoil kopīgiem spēkiem ekobraukšanu Latvijā popularizē jau kopš 2006. gada, ne tikai ieviešot pirmo ekonomiskas braukšanas apmācību programmu, kas balstīta uz Somijā populārās "EcoDriving" metodes principiem, bet arī īstenojot virkni citu aktivitāšu.

Plašāka informācija par "miles" ekoralliju, kā arī DBS ekonomiskas braukšanas ieteikumi un ekspertu padomi pieejami ekorallija sadaļā portālā "Delfi".

"Miles" ekorallija uzvarētāji tiks paziņoti 1. augustā, rezultātus un uzvarētāju vārdus publicējot portālā "Delfi", kā arī sazinoties ar katru personīgi.

Skatīt: Ekorallija "miles" dalībnieku saraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!