Foto: PantherMedia/Scanpix
Latvijas puišu un meiteņu U-19 frisbija izlases pasaules čempionātā, kas notiek Itālijā, ir noslēgušas grupu turnīru un cīnīsies par iekļūšanu labāko desmitniekā, informē Latvijas Frisbija federācija.

Pasaules čempionāta turnīru joprojām turpina iespaidot laika apstākļi - tā arī ceturtdien dienas pirmās daļas spēles tika atceltas uz nenoteiktu laiku, jo iepriekšējās nakts negaisa dēļ spēļu laukumi bija izmirkuši un pilni peļķēm. Dienas otrajā pusē tika mainīts spēļu grafiks, tomēr Latvijas meiteņu izlase aizvadīja pēdējo apakšgrupas spēli pret Krievijas izlasi, kā arī puiši turpināja iepriekšējā dienā pārtraukto spēli pret Taivānas spēlētājiem.

Latvijas U19 sieviešu izlase vakar piekāpās Krievijas izlasei ar rezultātu 9:16. Mūsu meitenēm šajā spēlē bija ļoti grūti rādīt labu sniegumu, jo pretinieces esot bijušas agresīvas, veidojot ķermeņa kontaktu, kā arī veicot daudzus citus noteikumu pārkāpumus. Kā atzina spēlētājas, vairāk kā stundu ilgā spēle viņas nogurdināja gan fiziski, gan emocionāli un nācās atzīt Krievijas pārstāvju pārākumu.

Tomēr Latvijas meiteņu izlase turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs un cīnīsies par 9.-12.vietu turnīrā. Pirmā spēle tiks aizvadīta pret Francijas izlasi, bet otrā pret Lielbritāniju vai Somiju.

Latvijas U19 vīriešu izlase turpināja iepriekšējā dienā pārtraukto sīvo spēli pret Taivānas izlasi, kurā mača pārtraukšanas brīdī rezultāts bija 9:4 mūsējo labā. Pārtraukums dienas garumā nebija mazinājis puišu vēlmi uzvarēt spēli un tika svinēta uzvara ar rezultātu 17:9, un arī Latvijas U-19 vīriešu izlase turpina cīņu par 9.-16.vietu pasaules čempionātā. Pirmā spēle tiks aizvadīta pret Lielbritānijas izlasi, bet otrās spēles pretinieki būs Japānas vai Čehijas izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!