Foto: Publicitātes foto
Vēl pavisam nesen Sabīna Altinbekova (attēlā) bija plašākai sabiedrībai nezināma, taču pēc kāda jaunatnes turnīra Taipejā šī 18 gadus vecā kazahu volejboliste ir kļuvusi par apbrīnas objektu miljoniem cilvēku Āzijā.

Lai gan par Āzijas U-19 sieviešu volejbola čempionātu normālā situācijā būtu uzrakstītas vien pāris rindiņas, par skaisto Sabīnu taivāniešu žurnāli ir gatavi pierakstīt pat 10 lappuses.

Par jauno meiteni pēkšņi sākuši fanot tūkstošiem cilvēku Ķīnā, Vjetnamā, Taivānā, Japānā, Dienvidkorejā, Malaizijā un Filipīnās, par viņu raksta plašus apcerējumus un izveido anime stila grafikas.

Meitene izveidojusi profilus lielākajos sociālajos tīklos, un pie katras viņas fotogrāfijas tiek rakstīti neskaitāmi komentāri par to, cik Sabīna ir skaista, iekārojama, burvīga, seksīga, mīļa utt.

Tiesa, šai slavai ir arī savas negatīvās puses - viņas dzimtajā Kazahstānā šī situācija tiek pasniegta no citas puses. "Fani tikai blenž uz Sabīnu un nepievērš nekādu uzmanību čempionātam," raksta kazahu dienas laikraksts Вести.

Arī izlases treneris Nurlans Sadikovs ir neapmierināts. "Pilnīgi nav iespējams normāli strādāt - pūlis uzvedas tā, it kā viņa būtu vienīgā spēlētāja laukumā," sūdzējies treneris.

Situācija sākusi nogurdināt arī pašu skaistuli. "Sākumā tas bija glaimojoši, tomēr nu ir par traku. Es gribu koncentrēties uz volejbolu un kļūt slavena tieši ar to, nevis ar ko citu," kazahu mediji citē Sabīnas vārdus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!