Foto: Shutterstock

Pagājušajā nedēļā kādā dzīvoklī Lemešu ielā, lietojot alkoholiskos dzērienus, starp diviem vīriešiem izcēlās sadzīvisks konflikts, kas vēlāk pārauga fiziskā cīņā, kurā dzīvību zaudēja 1964.gadā dzimis vīrietis, portāls „Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Kautiņa laikā 1976. gadā dzimis vīrietis savam pudeles brālim iesita pa galvu un krūškurvi. Piekautais 1964. gadā dzimušais vīrietis palika guļot uz grīdas.

Blakus istabā dzīvojošie nekavējoties izsauca medicīnisko palīdzību, kā arī policijas darbiniekus. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka cietušais ir miris.

Uzzinot, ka ir izsaukta policija, agresīvi noskaņotais vīrietis aizbēga no notikumu vietas. Policijas darbinieki nekavējoties uzsāka vainīgās personas meklēšanu.

Ceturtdien, 24.jūlijā, Bolderājas iecirkņa darbinieki aizturēja 1976. gadā dzimušo vīrieti. Identificējot viņa personību, noskaidrojās, ka aizturētais jau iepriekš vairākas reizes ir sodīts par dažāda veida miesas bojājumu nodarīšanu.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu vīrieti var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!