Foto: Publicitātes foto
Kāda topošā kardioloģe satracinājusi Serbijas vīriešu prātus, kad pēc uzvaras starptautiskā bikini konkursā kļuvusi par vietējo mediju zvaigzni, un tagad uz pārbaudēm pie skaistules sāk veidoties garas rindas.

23 gadus vecā Maja Pavloviča (attēlā) šobrīd studē Kragujevacas pilsētas medicīnas universitātes pēdējā kursā, un pirms noslēguma eksāmeniem kā medmāsa sākusi strādāt vietējā slimnīcā.

Taču vietējie mediji ironizē, ka pēc bikini konkursa fotogrāfiju publiskošanas serbu vīrieši apzināti tiecas saslimt vai vismaz simulē sirds saslimšanu simptomus. Neraugoties uz to, ka Maja ir tikai jaunākā ārste, protams, tieši pie viņas cer nonākt visi "slimnieki".

Pati Maja ir ļoti aktīva sieviete - bez medicīnas studijām un bikini konkursiem viņa vēl ir arī valdošās Serbijas Sociālistiskās partijas biedre, kas savā dzimtajā pilsētiņā Čačakā ievēlēta par padomnieci.

Pati Maja apgalvo, ka ļoti mīl medicīnu un kādu dienu cer šajā jomā gūt lielus panākumus. Taču arī politika ir viņas sirdslieta.

"Mani ļoti interesē politika. Gribu attīstīties arī šajā virzienā, bet, protams, turpināšu piedalīties arī skaistumkonkursos. Ceru, ka man sanāks daudz ceļot un apskatīt interesantas vietas," vietējiem medijiem stāstījusi Maja.

Šobrīd viņas tuvākajos plānos ir līdzdalība starptautiskajā fitnesa konkursā, kas no 17. līdz 20. oktobrim notiks Monreālā, un, protams, tajā uzvarēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!