Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ par apspriestāko izklaides dzīves notikumu viennozīmīgi kļuvušas Krievijas komponista un Jaunā viļņa organizatora Igora Krutoja 60. jubilejas svinības Latvijas Nacionālajā operā, kuras plašā pulkā apmeklēja Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

Lai gan iemūžināt greznās svinības bija lemts vien dažiem izredzētajiem, lūgtie viesi parūpējušies, lai arī viņu sociālo tīklu sekotāji tomēr gūtu ieskatu lepnajā burziņā - zvaigžņu Instagram un citos profilos publicētas neskaitāmas fotogrāfijas no Krutoja jubilejas vakara.

Visaktīvākie ballītes atspoguļotāji sociālajos tīklos bija Sergejs Lazarevs, Nikolajs Baskovs, Jana Rudkovska un Ļera Kudrjaveca, bet arī daudzi citi viesi neskopojās ar selfijiem un citiem foto no greznā pasākuma, kurā uz skatuves kāpa pats Toms Džonss, lai iepriecinātu jubilāru un viņa viesus.

Jau vēstīts, ka Krutojs par operas Lielās zāles īri savai dzimšanas dienas ballītei samaksāja 9873 eiro, bet vēlāk tapa zināms, ka vēl 120 tūkstošus eiro viņš ziedojis, jo, kā norādīja operas direktors Zigmars Liepiņš, šī esot "nestandarta situācija".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!