Foto: F64
Ceturtdienas, 31. jūlija, pēcpusdienā Igates baznīcā pulcējās daudzi pašmāju šovbiznesa spīdekļa, lai būtu klāt leģendārās latviešu skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas un skaņu inženiera Ivo Bankava kāzu ceremonijā.

Lai gan pirms kāzu ceremonijas klīda runas, ka Rajecka un viņas izredzētais gredzenus mīs dziedātājas dzimtajā pusē Kaibalā, viņa sanākušo viesu un Dieva priekšā jāvārdu bija izvēlējusies teikt Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcā Limbažu novadā.

Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris ar viesiem devās uz Igates pili, kur bija klāti svētku galdi un turpinājās lielā notikuma svinības daudz neoficiālākā gaisotnē.

Šī ir Rajeckas otrā laulība - viņa bijusi precējusies ar basketbolistu Igoru Miglinieku un 1992. gadā dāvāja viņam meitu Mariju. Arī Bankavs savulaik bijis precējies, bet šī laulība izjukusi pirms aptuveni trim gadiem.

Ilgu laiku Rajecka bija kopā ar 20 gadus par sevi jaunāko Gintu Mauliņu, bet šī gada sākumā dziedātāja un Bankavs apstiprināja, ka attiecības ar Mauliņu jau labu laiku kā beigušās un Rajecka pieņēmusi Ivo bildinājumu.

"Lēmums ir pieņemts - esmu Olgu bildinājis! Vēlos, lai pēc iespējas drīzāk mēs apprecētos. Tā ir mana, pārliecināta vīrieša, rīcība, jo es Olgu ļoti mīlu. Tas, ko cilvēki runā riņķī un apkārt, lai paliek uz viņu sirdsapziņas," žurnālam Kas Jauns februārī apstiprināja Bankavs.

Abi pirmo reizi sastapušies pirms 20 gadiem, kad Olga dziedājusi Ivo kāzās, bet vēlāk viņi tikušies dažādos ar mūziku saistītos pasākumos. Pa īstam viens otrā viņi ieskatījušies, pošoties Dziesmu un deju svētku raidījuma Lai top! filmēšanai - Bankavs dejojis deju kolektīvā Rotaļa XO, ar kuru kopā Rajecka veidojusi savu priekšnesumu.

Nopietnas attiecības abiem izveidojušās pirms aptuveni astoņiem mēnešiem.

Neilgi pēc tam, kad tapa zināms par Bankava un Rajeckas attiecībām, atklātībā nāca vēsts, ka viņš savu draudzeni, ar kuru bijis kopā divarpus gadus, pametis mātes cerībās. Pats Ivo intervijās medijiem uzsvēris, ka Rajecka nav vainojama šo attiecību izjukšanā un bērns, par kuru viņš uzzinājis, kad jau bijis kopā ar Olgu, nespēj noturēt kopā divus cilvēkus, kuri viens otru nemīl.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!