Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 1. augusta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt ASV komēdiju "Seksa video" ("Sex Tape").

"Seksa video" ir stāsts par Džeju un Eniju, kuri pēc desmit gadu kopdzīves joprojām mīl viens otru gluži tāpat kā agrāk, vienīgi kaisle ir kaut kur pazudusi. Cenšoties to atgūt, viņi nolemj uzņemt video, kurā viņi izmēģina visas seksa pozas no grāmatas "Seksa prieki".

Tā viņiem šķiet lieliska ideja līdz brīdim, kad video tiek netīšām nosūtīts visiem viņu draugiem, kuriem Ziemassvētkos viņi uzdāvināja planšetdatorus. Lai saglābtu savu reputāciju un nepieļautu, ka viņu privātākais video kļūst visiem pieejams internetā, viņi uzsāk piedzīvojumiem bagātu mēģinājumu novērst šo kļūdu.

Komēdijas "Seksa video" oficiālais treileris:

Filmu veidojis komēdijas "Sliktā skolotāja" režisors Džeiks Kasdans. Galvenās lomas atveido Kamerona Diaza ("Maska", "Čārlija eņģeļi", "Šreks", "Atriebība sieviešu gaumē" u.c.) un Džeisona Segels ("Es mīlu tevi, vecīt", "Aizmirst Sāru Māršalu"). Diaza un Segels pirmo reizi filmējās kopā filmā "Sliktā skolotāja", turklāt Segels ir arī filmas "Seksa video" scenārija līdzautors.

"Kopš komēdijas "Sliktā skolotāja" panākumiem es biju vēlējusies atkal strādāt kopā gan ar Džeisonu Segelu, gan režisoru Džeiku Kasdanu. Mūsu pirmā sadarbība bija tik ļoti jautrs process, ka es nevarēju sagaidīt nākamo kopdarbu. "Slikto skolotāju" mums nācās uzņemt ļoti īsā laika posmā, taču veidot jauno filmu bija pavisam cita pieredze, krietni intīmāka. Tas gan nenozīmē, ka arī šīs filmas uzņemšanas laukumā nevaldīja jautrība," stāsta Kamerona Diaza.

Filmas producents Tods Bleks: "Kad nācās uzņemt seksa video tapšanas ainas, proti, intīmākos brīžus starp Kameronu un Džeisonu, es biju krietni noraizējies – bija grūti paredzēt, cik tālu aktieri būs gatavi iet un cik tālu režisors un kinostudija atļausies iet. Tomēr izrādījās, ka manām bažām nebija pamata, jo viss noritēja nepiespiesti un viegli."

Diaza viņam piekrīt: "Tas bija jautri! Filmas režisors "seksa" ainu uzņemšanā piedalījās kā trešais dalībnieks, lai arī viņš pats uz ekrāna nav redzams. Piemēram, kad gultas ainās es ar Džeisonu puskaili iejutāmies savu varoņu ādās, režisors Kasdans aizkadrā režisēja mūsu pozas un deva komandas "ātrāk, lēnāk, zemāk, augstāk" utt. Patiesībā visu kontrolēja tieši viņš. Tas bija lieliski."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!