Notiekošais Bruksaidas teātrī, kas atrodas Londonas piepilsētā Romfordā, piesaistījis mediju un spoku mednieku uzmanību – lieta tāda, ka šajā teātrī mīklainā veidā sākušas pārvietoties mēbeles.

Šis teātris vietējo iedzīvotāju vidū jau sen pazīstams kā spoku apsēsts nams, taču tikai aizvadītajā nedēļā gūts dokumentāls apstiprinājums, ka tur norisinās dažādas paranormālas aktivitātes.

Kā noskaidrojušie vietējie žurnālisti, iepriekšējā vakarā teātrī uzstājies medijs Rojs Robertss, un tieši pēc viņa šova sākušies pārdabiskie notikumi.

Teātra darbinieki stāsta, ka viņi ievērojuši nevietā aizstumtu krēslu, tāpēc nolēmuši paskatīties video novērošanas kameras ierakstu. Redzētais viņus pārsteidzis - kadros redzams, kā krēsls sāk lēni pārvietoties, bet aiz tā virzās gaišs siluets.

Arī pats Robertss izteicies, ka seansa laikā jutis pārdabisku spēku klātbūtni. "Jā, esmu daudz dzirdējis par spokiem Bruksaidas teātrī, bet nekad vēl nebija izdevies tos redzēt ieraksta," satraukts komentējis medijs.

"Pirms uzstāšanās es sajutu maza bērna klātbūtni. Tā bija spēcīga sajūta, un es no tās nespēju tikt vaļā. Sākumā skeptiski izturējos pret mēbeļu pārvietošanos, taču video fragments mani pārliecināja," teicis Robertss.

Arī teātra menedžeris Džejs Sepls apstiprinājis, ka XIX gadsimtā celtajā ēkā notiek neparastas lietas, ko loģiski izskaidrot nav iespējams.

"Mēs te esam redzējuši šautriņu pēdas tukšā istabā, cilvēki sajutuši grūdienus no muguras, bet reiz teātrī nez no kurienes uzradās mazs bērns. Man nav nekāda izskaidrojuma visām šīs lietām," žurnālistiem stāstījis menedžeris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!