Foto: Vida Press

Augusta izskaņā tapa zināms, ka gredzenus mijis viens no populārākajiem Holivudas mīlas pāriem – Andželīna Džolija un Breds Pits. Kāzu ceremonija notika īpašā slepenībā, bet, kā jau tas bija gaidāms, aktieru pāris tomēr nolēmis publiski padalīties ar lielā notikuma skaistākajiem mirkļiem.

Cīņa par Džolijas un Pita kāzu foto noteikti bija sīva, bet uzvarēt tajā izdevies tādiem izdevumiem kā People un Hello - tieši šo žurnālu vākus septembrī rotās zvaigžņu pāra laulību foto.

Jau publiskotie abu žurnālu vāku attēli liecina, ka lielajā dienā Džolijai mugurā ir bijusi klasiska piegriezuma balta līgavas kleitu, bet to daudz interesantāku darījusi tērpa aizmugurējā daļa un plīvurs, kas izrotāti ar aktieru pāra bērnu zīmējumiem.

Kleitas dizainēšana bija uzticēta Versace modes nama dizainerim Luidži Masi, un, kā pati Džolija atzinusi žurnālam People, šis modes mākslinieks viņai ir kā ģimenes loceklis un viņa nav spējusi iedomāties, ka lielajai dienai tērpu rada kāds cits.

Jau vēstīts, ka Džolijas un Breda kāzu ceremonija notika 23. augustā Francijā zvaigžņu pārim piederošās pils kapellā, tajā piedalījušies vien 20 tuvākie ģimenes locekļi un draugi, bet ceremonijas organizācijā un norisē aktīvi iesaistījies aktieru bērnu pulciņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!