Latvijas hokeja izlases aizsargs Kristaps Sotnieks pirmdien nespēja glābt viņa un vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto komandu Toljati "Lada", kuru trenē latviešu speciālists Artis Ābols, no zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

"Lada" savu skatītāju priekšā ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās līgas pastarītei Novokuzņeckas "Metallurg".

Mača rezultātu jau ceturtajā minūtē atklāja viesu aizsargs Ņikita Ļamkins, bet spēles vidū Andrejs Ivanovs panāca neizšķirtu. Pamatlaika turpinājumā un pagarinājumā vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. Tajā precīzi bija viesi Kirils Semjonovs un Kirils Ļebedevs, kamēr "Lada" hokejisti savus metienus nerealizēja, ciešot zaudējumu ar 1:2.

Sotnieks šajā spēlē laukumā bija 22 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā izpildīja divus metienus, veica vienu spēka paņēmienu un nopelnīja divas soda minūtes.

Tikmēr Masaļskis atradās uz rezervistu soliņa, bet Iļja Ježovs "Lada" vārtos atvairīja 39 no 40 pretinieku mestajām ripām.

"Lada" ar 58 punktiem 53 mačos ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, apsteidzot vien Novokuzņeckas komandu. Septiņus mačus līdz sezonas beigām Toljati komanda astotajā vietā esošajai Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Vladivostokas "Admiral" zaudē 14 punktus, saglabājot niecīgas cerības iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!