Foto: Publicitātes attēls
Privātās vidusskolas "Laisma" reputāciju veido skolēnu panākumi. Esam priecīgi, ka varam nodrošināt bērnu personības izaugsmi no pirmsskolas līdz studentu mundierim jau 25. gadus kopš pastāv privātā vidusskola "Laisma".

Mēs priecājamies, ka pēc smagā ikdienas mācību darba, mūsu absolventi gūst augstus rezultātus eksāmenos un turpina studijas Latvijas un pasaules, galvenokārt, Lielbritānijas augstskolās.

Analizējot vidējos rezultātus valsts mērogā 2015./2016. mācību gadā, saskaņā ar centralizēto eksāmenu rezultātiem, "Laisma" ierindojās 6. vietā no visām 422 izglītības iestādēm un starp privātskolām "Laisma" ir pirmajā vietā.

Angļu valodas līmenis privātās vidusskolas "Laisma" audzēkņiem ir 76 % līmenī, kamēr vidēji valstī šis rezultāts bija tikai 61 % līmenī.

Neskatoties uz to, ka ikdienā angļu valodas apmācība privātskolā ir augstā līmenī, ikgadu Privātās vidusskolas "Laisma" audzēkņi pilnveido savas angļu valodas zināšanas, jūnija beigās dodoties uz vasaras skolu Kembridžā.

Visātrākais veids, kā apgūt svešvalodu - mācīties to valstī, kur tajā runā visi apkārtējie. Lielbritānija ir vislabākā vieta angļu valodas apgūšanai un noslīpēšanai.

Privātā vidusskola "LAISMA" organizē individuālos un grupu braucienus bērniem un jauniešiem uz Kembridžu Lielbritānijā.

Mūsu sadarbības partneri Kembridžas Koledžu ir oficiāli atzinušas tādas organizācijas kā British Council un English UK. Koledžā strādā īsti profesionāļi ar speciālu izglītību ārzemnieku mācīšanai.

Pirmajā dienā skolēnu sagaida valodas zināšanu pārbaudes tests, pēc kā viņš tiek ieskaitīts atbilstoša līmeņa grupā. Nodarbību intensitāte ir 20 akadēmiskās stundas nedēļā.

Dzīvošanu piedāvājam angļu ģimenēs, kur viņu sagaida mājīgums un gādība. Tā ir arī papildu iespēja vingrināties runāšanā, kā arī vairāk uzzināt par svešās valsts kultūru un tradīcijām. Viesģimenē valda draudzīga mājas atmosfēra. Jūsu ģimenē var dzīvot arī citi ārvalstu studenti, bet viņiem noteikti nebūs tā pati dzimtā valoda, kas jums. Viesģimenes dzīvo netālu no skolas - maksimums 15 minūtes kājām vai ne vairāk par 5 minūtēm braucienā ar autobusu.

No lidostas līdz Kembridžai var nokļūt ar autobusu vai vilcienu. Ja jūs dodat priekšroku taksometram, par papildu samaksu skola to noorganizēs. No Kembridžas centra līdz skolai var nokļūt ar pilsētas autobusu.

Šogad apmācības notiks no 26.jūnija līdz 10.jūlijam.

Maksa par 2 nedēļu apmācībām: 1300 GBP

Cenā ir iekļauts: mācības, mācību materiāli, sertifikāts, dzīvošana, ēdināšana, apdrošināšana, pavadīšana.

Cenā nav iekļauts: lidojuma biļete ar Ryanair vai Wizzair, transports uz/no lidostu aptuveni 20,5 GBP, pilsētas transports - braukšanas kartīte 2 nedēļām 24 GBP. Ekskursijas - Trip to London 40 GBP, Shepreth Wildlife Park 20 GBP, Punting on the River Cam 6 GBP, Trip to Oxford 29 GBP, Fitzwilliam Museum 1 GBP.

Ja Jums ir radušies jautājumi par vasaras skolu Kembridžā, uzņemšanu skolā vai arī vēlaties izvēlēties ērtu laiku vizītei pie mums, tad zvaniet: 67364436, 29431900
Vesetas iela 9, Rīga.

www.privatskola.lv
www.laisma.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!