Foto: Instagram.com/egor_holyavin/
Kārtējo īpatni izlolojis Krievijā populārais realitātes šovs "Dom-2". Bijušais šova dalībnieks nolēmis no 150 kilogramus smaga apalīša kļūt par Holivudas cienīgu dzīvo Kenu. Lai to paveiktu, viņš apņēmies neskaitāmas reizes gulties zem plastiskā ķirurga skalpeļa.

29 gadus vecais Jegors Hoļavins savulaik bija slavenā TV šova "Dom-2" dalībnieks. Vienkāršais puisis nebija meiteņu mīlulis – briļļainais apalītis nevarēja sacensties ar muskuļotiem skaistuļiem cīņā par šova meiteņu sirdīm. Kad Jegoram šovu nācās pamest, turklāt ar salauztu sirdi, viņš nolēma krasi ķerties pie dzīvesveida mainīšanas.

Daudzi projekta dalībnieki, slavas un mūžīgās uzmanības dzīti, guļas zem skalpeļa, bet Jegors Hoļavins nolēmis šai lietai pieiet nopietni. Viņš ar kādu ASV kompāniju noslēdzis līgumu, kurā paredzēts Jegoru pārveidot par dzīvo Kenu, vēsta vietne "Sobesednik".

Viņš Krievijas interneta medijam atklājis, ka visus izdevumus, kas saistīti ar izskata maiņu, puisim apmaksājot kāda amerikāņu producentu kompānija. "Es nedrīkstu atklāt sava darba apmaksu. Teikšu tā – par visu, kas šobrīd manā dzīvē notiek, tiek maksāts. Dzīvesvieta, auto un šoferis, operācijas – par visu maksā producentu kompānija," skaidro TV spīdeklis.

Bez iepriekš minētā viņš saņēmis naudu arī par līguma noslēgšanu, turklāt ik mēnesi viņa kontā tiek ieskaitīta fiksēta naudas summu. "Arī par operācijām es saņemu honorāru, un tas aug ar katru reizi," par savu nokārtoto dzīvi priecājas Jegors.

Puisis nekautrējas savas pārmaiņas demonstrēt "Instagram" vietnē un faniem rādīt pat visai atklātus kadrus. Savu pirmo operāciju viņš ļāva demonstrēt tiešraidē kādā interneta portālā.

Puisis atklājis, ka esot sajūsmā par ķermeņa izmaiņām. Kā nu ne – jo projekta laikā viņš bija tas "resnais puisis ar brillēm", kurš nevarēja lepoties ar TV šova daiļavu interesi.

"Nesen veicu lielu sejas pārtaisīšanu: novācu dubultzodu, izmainīju vaigu kaulus, degunu, pielaboju ausis. Kopš janvāra esmu piedzīvojis jau piecas operācijas, bet astoņas vēl priekšā," iespaidīgās izmaiņas uzskaita Hoļavins.

Pēc notievēšanas viņam operācijā noņemta liekā āda, bet vēl viņš plāno samazināt gurnus, lai pleci izskatītos platāki, kā arī veikt redzes korekciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!