Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 23. aprīlī, koncertzālē "Studio 69" norisinājās projekta "Fit Model Latvija 2017" fināls, kura ietvaros uz skatuves kāpa arī populārā Latvijas BMX riteņbraucēja Māra Štromberga māsa Ilze Štromberga (attēlā).

Štrombergam ir divas māsas, un jaunākā no viņām – 28 gadus vecā Ilze – šajā pavasarī bija nolēmusi pieņemt Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas projekta "Fit Model Latvija 2017" izaicinājumu.

Kopā ar vēl 14 meitenēm Ilze desmit nedēļas ievēroja treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanās programmu, kuras ietvaros notika nopietni individuālie un grupu treniņi, skatuves defilē treniņi, uztura un vizāžas semināri un citas sportiskās un skaistuma aktivitātes.

23. aprīlī Ilze un citas "Fit Model Latvija 2017" dalībnieces ieguldītā darba rezultātus demonstrēja konkursa finālā, apburot sanākušos viesus.

Kā Ilze bija atklājusi intervijā portālam "Viņa", projektā viņa iesaistījusies, jo, atrodoties bērna kopšanas atvaļinājumā un mācoties par fitnesa treneri, nav atlicis daudz laika sev.

"Es esmu pilna laika mamma pašlaik – manai jaunākajai meitai ir gads. Tas ir šobrīd mans primārais. Iestājoties šajā projektā, es atļāvos mazliet laika veltīt arī sev. Projekts ir laiks man. Man patīk. Es nāku un smaidu, " skaidrojusi Ilze.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!