Foto: Kadrs no video/Cut.com
No malas varētu šķist, ka krūštura atāķēšana ir pagalam vienkāršs process, tomēr vīriešiem tas prasa zināmas iemaņas. Turklāt vešiņa mūsdienās kļuvusi tik modīga un sarežģīta, ka nereti nākas pamatīgi iesvīst, lai izdomāju, kā krūtis atbrīvot no smalkā veļas gabaliņa.

Radošā apvienība "Cut.com" plašākas sabiedrības novērtējumam sniegusi savu jaunāko veikumu – īsfilmu, kurā kāds nepieredzējis puisis vārdā Ostins pirmo reizi dzīvē sievietei novilcis krūšturi, un dažu dienu laikā video iemantojis lielu popularitāti, izpelnoties vairāk nekā 670 tūkstošus skatījumu.

Ostinam, kurš sižeta sākumā atzīstas, ka joprojām ir nevainīgs un savā dzīvē nav pārāk bieži redzējis kailas krūtis, palīgā steigušas divas dāmas, kuras laipni atļāvušas viņas atbrīvot no apakšveļas.

Uzdevumu vēl jo vairāk sarežģījis fakts, ka meitenes nodemonstrējušas vairākus dažādus krūšturu veidus. Ostinam nācies pacīnīties ne tikai ar klasisko, kas tiek saāķēts kopā mugurpusē, bet arī citām krūštura aizdarīšanas versijām.

"Es šodien iemācījos novilkt krūšturi ar vienu roku un skatīties meitenei acīs. Bet man vēl jāpiestrādā pie tā, kā krūšturi atvērt ar muti," īsfilmiņas beigās atziņās dalījies Ostins.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!