Īsi pirms sava savas 60. jubilejas un koncertturnejas pašmāju estrādes mākslinieks laidis klajā jaunu versiju Raimonda Paula un Leona Brieža dziesmai "Ap Jāņiem Mārtiņos", kas ierakstīta kopā ar orķestri "Vintāža".

Pavisam drīz – 13. jūnijā Žoržs Siksna svinēs savu 60 dzīves un 40 darba gadu dubultjubileju, kas tiks atzīmēta ar lielkoncertiem Liepājā 9. jūnijā, Rēzeknē – 10. jūnijā, Rīgā – 13. jūnijā, Dobelē – 23. jūnijā, Alūksnē – 23. septembrī, kā arī citās Latvijas pilsētās.

"Šie būs ļoti īpaši koncerti, jo visas tajos iekļautās dziesmas tiks izpildītas kopā ar orķestri "Vintāža", dodot tām tieši tādu skanējumu, kādu klausītāji iepazina šo dziesmu pirmatskaņošanas brīdī pirms 20, 30 vai 40 gadiem", teic Žoržs Siksna.

Jubilejas koncertu programmā ir iekļauts arī kāds pārsteigums klausītājiem – pirmo reizi plašākai publikai uzstāsies jaunais dziedātājs Artūrs Biķernieks. "Viņš ir jauns un talantīgs puisis, kurš koncertā atskaņos vienu no manām dziesmām. Protams, par mīlestību," piebilst jubilārs.

Biļetes uz Žorža Siksnas 60 gadu jubilejas koncertiem ir pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Koncerti notiks – 9. jūnijā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 10. jūnijā Rēzeknē, koncertzālē "Gors", 13. jūnijā – Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace", 23. jūnijā – benefice Dobeles pilsdrupās, dižkoncertā "Līgojam Dobelē", 23. septembrī – Alūksnes kultūras centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!