Vēju pilsētu Liepāju šajā nedēļas nogalē kārtīgi satricinās ikgadējais festivāls "Summer Sound", kas sāksies 28. jūlijā un turpināsies arī sestdien, 29. jūlijā. Piedāvājam tev iepazīties ar dažādām interesantām vietām Kurzemes pusē, kuras apskatīt turpceļā, atpakaļceļā vai muzikālajās "pauzēs".

Apceļot Latviju – tā vienmēr ir bauda. Pat ja tev būs pārgājusi vēlme doties uz cilvēkiem pārpilno Liepāju šajā nedēļas nogalē, Kurzemē ir desmitiem interesantu vietu, kuras ar aizrautību apskatīt.

Saldus, Mērsrags, Pāvilosta – katrā no tām ir kāds apskates objekts, ko apbrīnot. Dundagas pusē arī atrodams īsts apslēptais dārgums – Liepniekvalka alu labirints. Ja laiks aiz loga lutinās, turpat varēsi ieturēt arī maltīti jeb pikniku zem klajas debess. Starp citu, vēl arī Padures muižā šajā nedēļas nogalē ir svētki - 29. jūlijā tur atzīmēs Cecīlijas skotu dienu. Plašāk par pasākumu lasi šeit.

Ja būsi nolēmis, ka šajā nedēļas nogalē veltīsi savu uzmanību mūzikai un festivāla sajūtas ķeršanai, brīvā brīdī apstaigā interesantos vēju pilsētas objektus. Liepājā ir Dzintara pulkstenis, kuru vari savām acīm redzēt promenādē, kā arī aizraujošs varētu izvērsties tavs gājiens uz Karostas cietumu, kurš atzīts par vienu no 10 neparastākajām viesnīcām Eiropā.

Protams, Kurzemes pusē ir dažādi skatu torņi, dabas takas un muižas, tāpēc apkopojām kolekciju ar interesantākajiem objektiem, kurus apmeklēt šajā Latvijas vēsturiskajā novadā. Apskati, izvēlies un realizē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!