Foto: F64

Pirmais periods otrdienas spēlē hokeja komandai Rīgas "Dinamo" neesot izdevies, pēc spēlēs pret Omskas "Avangard" teica komandas galvenais treneris Ozoliņš, piebilstot, ka "visu gribējām izdarīt pārāk pareizi".

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 10. sezonu Rīgas "Dinamo" otrdien sāka ar zaudējumu izbraukumā, nenosargājot pārsvaru un ar 1:3 (0:0, 1:0, 0:3) piekāpjoties Omskas "Avangard".

"Pirmais jaunās sezonas periods mums neizdevās, jo visu gribējām izdarīt pārāk pareizi, bet otrajā jau spēlējām tā kā vēlamies spēlēt un izvirzījāmies vadībā," pēc spēles pauda Ozoliņš, "tomēr trīs ielaisti vārti divās minūtēs neļāva mums atrasties pozīcijā, lai šodien būtu priecīgāki, kaut cīnījāmies līdz beigām".

"Trešajā trešdaļā mums bija trīs noraidījumi. Zinājām, ka "Avangard" spēlēs agresīvi un dosies uz priekšu, bet nespējām ar to tikt galā, nenospēlējām precīzi," viņš skaidroja.

Savukārt "Avangard" treneris uzteica rīdzinieku ātrumu: "Bija labs hokejs. "Dinamo" ir nepiekāpīga, ātra komanda, ar labiem leģionāriem, labiem saviem audzēkņiem."

"Nopietni gatavojāmies spēlei, bet tā ir pirmā sezonā, kurā var notikt jebkas. Pirmajā trešdaļā radījām vairāk momentu, bet otrajā jau vārtu gūšanas iespējas bija arī rīdziniekiem, kas izmantoja nevajadzīgu mūsu noraidījumu. Arī trešo trešdaļu sākām ar noraidījumu, bet to pavadījām uzbrukuma zonā un puiši bija pareizi noreaģējuši pēc otrā perioda," viņš teica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!