Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Chevrolet" publicējusi detalizētāku informāciju par tās gaidāmo kompakto apvidus automobili "Trax", kas izgatavots uz kopīgas platformas ar amerikāņu "Buick Encore" un eiropiešu "Opel Mokka". Automobilis tiks prezentēts septembrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"Chevrolet" jaunais, piecvietīgais apvidus automobilis ir 4,248 metrus garš, bet tā riteņu garenbāze ir 2,555 metri. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 358 litri. Aizmugurējo sēdekļu atzveltnes nolokāmas proporcijā 60:40. Papildus funkcionalitātei nolokāma arī priekšējā pasažiera sēdekļa atzveltne. Papildus glabātuve atrodama arī zem bagāžas nodalījuma grīdas.

Dzinēju gammā tiks iekļauti 1,4-litru turbopūtes un 1,6-litru benzīna dzinējs, kā arī 1,7-litru turbodīzelis. Benzīna turbodzinējs, kas attīsta 140 zirgspēku jaudu un 200 Nm griezes momentu, tiks komplektēts ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Visu riteņu piedziņa būs pieejama modeļiem, kas komplektēti ar 1,4-litru turbodzinēju vai 1,7-litru dīzeļmotoru.

Dīzeļdzinējs attīstīta 130 ZS jaudu. Visi spēka agregāti komplektācijā ar manuālo pārnesumkārbu saņems "Start&Stop" sistēmu. Gan 1,7-litru dīzeļdzinējs, gan 1,4-litru turbodzinējs tiks piedāvāts arī komplektācijā ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Augstākajos aprīkojuma līmeņos komplektācijā būs iekļauta "Chevrolet MyLink" izklaides sistēma, kas viedtālruņu saturu spēj atainot uz septiņu collu skārienjūtīgā ekrāna. Jau sākot no šīs ziemas, tiks piedāvās mobilajos tālruņos lejupielādēt "MyLink" navigācijas lietotni, kas viedtālrunī sagatavoto maršrutu demonstrēs uz sistēmas skārienjūtīgā ekrāna.

"Chevrolet Trax" tiks aprīkots ar sešiem gaisa spilveniem, elektronisko stabilitātes kontroli (ESC), kurā ietverta arī palīgsistēma kustības uzsākšanai slīpumā (HSA), pretizslīdēšanas kontrole (TC) un bremžu pretbloķēšanas sistēma (ABS) ar elektronisko bremzēšanas spēka sadali. Automašīnās ar "LT" aprīkojuma līmeni būs iebūvēts arī piekabes stabilitātes asistents (TSA) un palīgsistēma braukšanai no kalna (HDC).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!