::recepte::
Aptuveni 3 - 4 cm diametrā kartupelīšus nomizo, iemet verdošā sālsūdenī uz ~ 3-5 minūtēm, tad nokāšu.
Sviestu ar zaļumiem un mārrutkiem vai sinepēm samaisa, to kārtīgi iemaisa apvārītajos kartupeļos, tad uz plāts un cepeškrāsnī uz 200*C iekšā, laiku nepateikšu, ik pa brīdim palūru, kā viņiem tur klājas un, kad ir zeltaini, velku ārā.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi (3 – 4 cm diametrā) sviests zaļumi mārrutki
Sagatavošana
1
Aptuveni 3 - 4 cm diametrā kartupelīšus nomizo, iemet verdošā sālsūdenī uz ~ 3-5 minūtēm, tad nokāšu.
2
Sviestu ar zaļumiem un mārrutkiem vai sinepēm samaisa, to kārtīgi iemaisa apvārītajos kartupeļos, tad uz plāts un cepeškrāsnī uz 200*C iekšā, laiku nepateikšu, ik pa brīdim palūru, kā viņiem tur klājas un, kad ir zeltaini, velku ārā.
Iesūtīja: Laima
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь