Foto: Publicitātes attēli

Šī gada jūlijā Rīgā tirdzniecības centra "Galleria Riga" 5. stāvā durvis vērs lielākais kopstrādes biroju centrs "Workland Galleria Riga". Investīciju apjoms projektā sasniedz trīs miljonus eiro, ziņo "Workland Group".

Šis būs trešais starptautiskās grupas "Workland Group" kopstrādes telpu projekts Latvijas galvaspilsētā un pirmais šāds birojs, kas izvietots kādā no tirdzniecības centriem Rīgā.

"Workland Galleria Riga" platība pārsniegs 3000 kvadrātmetrus, piedāvājot aptuveni 350 pilnībā aprīkotas darba vietas multifunkcionālā vidē, kas ļaus apvienot darbu un ērtu piekļuvi restorāniem, veikaliem, sporta zālei un citiem pakalpojumiem.

"Iepriekšējo gadu ekonomiskie satricinājumi un nenoteiktība ir mudinājuši uzņēmumus pārskatīt savu ierasto darbību un izdevumus. Mainīgajā un nepastāvīgajā situācijā par vienu no svarīgākajiem izvēles kritērijiem kļūst elastīga pieeja B2B pakalpojumu jomā. Attālinātā un klātienes darba apvienošana ir palielinājusi pieprasījumu pēc pilna servisa biroju centriem ar elastīgiem nosacījumiem, tā ir pieeja, kādu piedāvā kopstrādes telpu veidotāji," klāsta "Workland Group" dibinātājs un izpilddirektors Indreks Hāls (Indrek Hääl).

Viņš norāda, ka ne tikai jaunuzņēmumi, bet arī lieli starptautiski uzņēmumi, piemēram, "Nasdaq" vai "VISA", izvēlējušies šādus risinājumus, jo tie spēj ātri pielāgoties mainīgajām vajadzībām. Elastība palīdz optimizēt biroju nomas izmaksas.

"Mūsu Rīgas kopstrādes biroju centru – "Workland Telepgraph" un "Workland Verde" – vidējais aizpildījums ir 90%," norāda Hāls. Trešais centrs tapis ar tirdzniecības centra "Galleria Riga" pārvaldnieka un īpašnieka "East Capital Real Estate" atbalstu.

Grupa paplašinās savu klātbūtni visā Baltijas reģionā, šoruden atverot jaunus centrus arī Tallinā un Viļņā.

"Workland Galleria Riga" piedāvās dažādas risinājumus – gan privātus birojus, gan plašas kopstrādes telpas.

Paredzēts, ka vienas darba vietas cena kopstrādes telpā ir no 150 eiro (plus PVN) mēnesī. Cena ir nemainīga visā līguma darbības laikā un sedz visus nepieciešamos biroja izdevumus, skaidro "Workland Latvia" komercdirektore Jekaterina Zilpauša.

"Workland Galleria Riga" telpu interjeru veidojis arhitektu birojs "Lauder Architect". "Ņemot vērā "Galleria Riga" lielisko atrašanās vietu pilsētas centrā, "Workland" biroja dizaina koncepcijai iedvesmu smēlos no pilsētas ainavas dinamikas. Lai gan atsevišķas ielas var šķist pelēkas un garlaicīgas, Rīgai piemīt dzīvīgs un krāsains raksturs. Interjerā ir integrēti dažādi materiāli, kas atgādina pilsētas ainavu, piemēram, ķieģelis, koks un metāls. Turklāt sienu gleznojumi ielas mākslas (street art) stilā izvietoti tā, lai piešķirtu biroja videi rotaļīgu un valdzinošu dimensiju un atspoguļotu pilsētas ielu šarmu," komentē biroja "Lauder Architect" interjera arhitekte Rita Laudere.

"Workland Group" ir starptautisks pilna servisa biroju un kopstrādes telpu tīkls ar18 biroju centriem Baltijas valstīs un Somijā. "Workland Group" galvenie akcionāri ir "BaltCap" un uzņēmuma vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!