Foto: Publicitātes foto
Dreiliņos atklāts veikalu tīkla "top!" jaunais loģistikas centrs, kas apkalpos lielu daļu veikalu Rīgas, Vidzemes un Latgales reģionos, pakāpeniski paplašinot piegādes teritorijas. Telpu nomas līgums noslēgts starp veikalu tīkla "top!" partneri SIA "Firma Madara 89" un "Nordo Dreiliņi Logistics Park".

Šobrīd loģistikas centrā nodarbināti vairāk nekā 100 darbinieki.

"Jaunais, 13 000 kvadrātmetru lielais Dreiliņu loģistikas centrs ir solis tālākai veikalu tīkla "top!" attīstībai – tas ļaus palielināt gan efektivitāti, gan kapacitāti. Loģistikas centra pielāgošanā investēts vairāk nekā 1 miljons eiro, kas ietver pārtikas un nepārtikas preču uzglabāšanas zonu ierīkošanu, atsevišķas zonas izbūvi augļiem un dārzeņiem, kā arī svaigajai pārtikai, kur katrai atsevišķi ir regulējama temperatūra. Tāpat arī veikalu komplektēšanas zonas iekārtošanu un tukšās taras zonu. Visa noliktava aprīkota ar energoefektīvu sensoru apgaismojumu, izveidotas pielāgotas telpas darbinieku vajadzībām un iegādāta jauna noliktavas tehnika," stāsta "top!" valdes locekle un mārketinga direktore Ilze Priedīte.

"Loģistikas centrā ir ieviesta noliktavas vadības sistēma – tā minimizē cilvēcisko kļūdu iespējamību un operatīvi ļauj sekot līdzi preces virzībai, kas savukārt ļauj efektīvi plānot tālākos loģistikas procesus un uzlabot produktivitāti," turpina Priedīte.

Ar 2024. gadu beidzās esošais telpu nomas līgums, saskaņā ar kuru veikalu tīkla "top!" partneris SIA "Firma Madara 89" noliktavas telpas nomāja septiņus gadus. Šo gadu laikā noliktavas telpas bija kļuvušas par mazu – tālākais attīstības solis bija jauna līguma slēgšana ar jau ilgstošu partneri "Nordo Dreiliņi Logistics Park", kas ir viens no lielākajiem loģistikas parkiem Rīgā. Kopumā parks sastāv no sešām ēkām ar kopējo platību gandrīz 90 000 m2.

Biznesa dati:

SIA "Firma Madara 89"

Reģistrācijas datums: 16.02.1993.

Apgrozījums (2022. gadā): 188 942 689 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2022. gadā): 12 307 671 eiro

Īpašnieks un patiesais labuma guvējs: Egils Butka

Avots: "Lursoft"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!