Foto: Mango

Televīzijas sejas Jana Duļevska (attēlā) un Valters Krauze svētdien, 14. februārī, nopietni un atbildīgi vadīja TV3 populārā šova Dejo ar zvaigzni 3 atklāšanas raidījumu, bet savulaik humora raidījumā Lielais Brīnumzemes šovs abi komiķi prasmīgi pasmējušies par dejošanu ar zvaigznēm.

Kā liecina video krātuvē YouTube ievietotais fragments, 2007. gadā producentu apvienības Mēmais šovs paspārnē tapušā humora raidījuma Lielais Brīnumzemes šovs laikā veidota parodija Kaujies ar zvaigzni par toreiz nesen televīzijas ekrānos parādījušos Dejo ar zvaigzni pirmo sezonu.

Duļevska, kura šova trešajā sezonā uzņēmusies tā vadītājas pienākumus, pirms trim gadiem veidotajā raidījumā parodējusi toreizējo Dejo ar zvaigzni vadītāju, aktrisi Agnesi Zeltiņu, turpretī Krauze atveidoja dejotāju Valēriju Mironovu, kurš trešajā šova sezonā pilda žūrijas locekļa pienākumus.

Spriežot pēc komiķu attieksmes, tobrīd viņi nenojauta, ka abus dzīve piespiedīs dejošanu ar zvaigznēm pasniegt kā nopietni uztveramu televīzijas raidījumu.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Krauze Dejo ar zvaigzni 3 pirmo raidījumu vadīja, aizvietojot uz ārzemēm aizbraukušo Juri Šteinbergu, un, kā sola šova veidotāji, turpmāk ik svētdienu dejojošo zvaigžņu šovu kopā ar Duļevsku komentēs omulīgais molekulārbiologs.

Mango piedāvā noskatīties savulaik tapušo Lielā Brīnumzemes šova parodiju par Dejo ar zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!