Foto: Publicitātes foto
Savulaik kā dažādu televīzijas raidījumu un šovu vadītāja popularitāti iemantojusī Jana Duļevska (attēlā) pēc nelielas pauzes un otrā bērna laišanas pasaulē nolēmusi piedalīties jaunā projektā – no septembra sākuma viņa televīzijas kanālā TV3 vadīs jaunu raidījumu.

Duļevskas ekrāna partneris būs viens no populārākajiem pašmāju pavāriem Elmārs Tannis - abi atraktīvie personāži ik svētdienas rītu vadīs izklaidējošu kulinārijas šovu Divi cepas!

Abu vadītāju pienākumi jaunajā projektā sadalīti godīgi - Tannis gatavos nebijušus un interesantus ēdienus, bet šarmantā Duļevska sniegs jautru, izglītojošu un noderīgu informāciju par ēdienā izmantotajiem produktiem, to izcelsmi un gatavošanas īpatnībām pasaulē.

Tāpat iecerēts, ka Duļevska ne tikai bārstīs asprātības, bet arī pārsteigs raidījuma skatītājus, iepazīstinot viņus ar dažādiem pikantiem sīkumiem, ko par viņas un Taņņa dzīvi var atrast internetā.

Gatavojoties raidījumam, Tannis atzinis, ka viņš brīžiem nesaprotot, vai Jana viņam ir vairāk kā meita, māsa vai draudzene, bet pati Duļevska sevi raksturojusi kā profesionālu asistenti, kas reizēm var būt gan meita, gan māsa vai draudzene, bet reizēm cepēja.

Mango atgādina, ka pēdējo reizi televīzijas ekrānos Duļevsku varēja redzēt aizvadītā gada pavasarī, kad viņa vadīja šova Dejo ar zvaigzni trešās sezonas raidījumus, bet šī gada jūlijā pasaulē nāca Duļevskas un hokejista Rodrigo Laviņa otrais dēls.

Foto galerijā: Jana Duļevska šovā Dejo ar zvaigzni 3 un jaunajā projektā Divi cepas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!