Foto: Publicitātes foto
"Positivus" festivāla rīkotāji "Positivus Music", kā ik gadu, aicina pašmāju dizainerus pieteikties dalībai festivāla tirdziņā.

Kā allaž, arī 11. festivāla pastāvēšanas gadā, varēs baudīt ne tikai daudzveidīgu mūzikas un mākslas programmu, bet arī novērtēt un iegādāties oriģinālus un kvalitatīvus dizaineru darbus – vai tie būtu apģērbi un apavi, vai dažādi aksesuāri. "Positivus" dizaina lietu tirdziņā vienuviet satiekas mūsdienīgais un retro, tradicionālais un nepieradinātais, patiesa greznība un etno savdabīgā vienkāršība, raksta festivāla rīkotāji.

"Positivus" tirdziņš ir daļa no festivāla apmeklētāju pieredzes un gadu gaitā ir kļuvusi par neatņemamu tās sastāvdaļu. Koncertu starplaikos, nesteidzīgi klīstot gar raibajiem un košajiem stendiem, ir iespēja ne vien iepazīties ar Latvijas, Igaunijas un Lietuvas dizaineru darinātiem apģērbiem un aksesuāriem – jaunākajām dizaina tendencēm, bet arī iegādāties sev kaut ko jaunu vai tikt pie rotām, kādas citur neatrast. Krāsu un stilu pārbagātība, modes novitātes un pārbaudītas vērtības – festivāla tirdziņš ir īsti svētki modes un stila gardēžiem, uzsver "Positivus Music" pārstāvji.

Ik gadu "Positivus" festivāla organizatori saņem daudzus pieteikumus no tirgoties gribētājiem, taču organizatori atlasa tikai oriģinālākos un festivāla garam atbilstošākos. Positivus festivāls aicina šogad dizaina lietu tirdziņam pieteikties oriģinālu dizaina un modes lietu autorus. Pieteikumus aicinām sūtīt uz e-pastu crafts@positivus.com līdz 10. maijam Pieteikuma iesniegšanai nepieciešams aizpildīt anketu, atbildot uz visiem tajā norādītajiem jautājumiem. Anketu iespējams lejupielādēt festivāla mājaslapā.

Jau ziņots, ka 2017. gada "Positivus" festivāla galvenie mākslinieki būs alternatīvā roka leģenda grupa "Pixies", britu popmūziķe Ellija Goldinga, indie rock grupa "Alt-j", folkroka grupa "The Lumineers". "Positivus" šovasar uzstāsies arī tādi ievērojami mākslinieki kā "Rae Sremmurd", "Maxïmo Park", Kamasi Vašingtons (Kamasi Washington), Hosē Gonzaless (José González), "Mew", "Austra", JP Cooper un daudzi citi. Līdz festivāla sākumam gaidāmi vēl vairāki paziņojumi par māksliniekiem, kas uzstāsies uz "Positivus" skatuvēm, to skaitā galvenajām.

Biļetes uz vienpadsmito "Positivus" festivālu var iegādāties www.positivusfestival.com, "Biļešu servisa" tīklā un "Nordea" bankomātos. Festivāls šogad notiks no 14. līdz 16. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!