Foto: Publicitātes foto
Smagās mūzikas klubā "Melnā piektdiena" 8. martā notiks gotiski alternatīvās mūzikas akustiskais vakars, kurā uzstāsies grupa "Antimatter" no Lielbritānijs un Latvijas dziedātāja Vic Anselmo (attēlā), kura šajā žanrā guvusi vērā ņemamus panākumus ārpus dzimtenes, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Britu grupu "Antimatter" savulaik pēc aiziešanas no progresīvā metāla avangardistiem "Anathema" nodibināja Dankans Patersons kopā ar Miku Mosu. Tieši pēdējais patlaban ir "Antimatter" vienīgais pastāvīgais dalībnieks un muzikālais stūrmanis, kura vadībā ierakstīti pieci studijas albumi un trīs koncertieraksti.

""Antimatter "mierīgajā, plūstošajā, melanholijas piesātinātajā skanējumā tiek izmantota elektronika un taustiņi, kam nokrāsu piedod elektriskās un akustiskās ģitāras, vijole un citi epizodiski instrumenti. Muzikālajā kartē "Antimatter" meklējama kaut kur starp "Depeche Mode" un "Skumju akmeņiem", tā par 8. marta viesiem raksta koncerta organizatori no "Melnās piektdienas".

Jaunākajā "Anitmatter" studijas albumā "Fear of a Unique Identity" Miks Moss sapulcējis vairākus talantīgus mūziķus, kuru vidū pirmkārt minama viena no Eiropas gotiskās mūzikas talantīgākajām uzlēcošajām zvaigznēm — dziesminiece Vic Anselmo (īstajā vārdā Viktorija Kukule). Tieši viņa kopā ar Mosu patlaban atrodas Portugālē, kur norisinās "An Acoustic Evening of Antimatter" Eiropas turneja. Pēc koncertiem Baltijā viņi dosies tālāk uz Beļģiju, Itāliju, Vāciju un citām zemēm.

Latvijas klausītājiem šī ir retā iespēja dzirdēt Vic Anselmo uzstājoties Latvijā

Koncerta sākums 20.00, klubs atvērts stundu iepriekš. Biļetes iepriekšpārdošanā no septiņiem latiem — koncerta dienā kluba kasē to cena celsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!