Foto: PantherMedia/Scanpix
Avārijās piektdien, 4.jūlijā, gājuši bojā divi cilvēki – kāds motociklists un pretējas braukšanas joslā iebraukušas automašīnas pasažiere, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Tallinas apvedceļa 14.kilometrā uz tilta notika sadursme starp motociklu "Yamaha", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis un 1964.gadā dzimušā vīrieša vadīto automašīnu "Hyundai Sonata" un "Hyundai Santa Fe", kuru vadīja 1950.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā no gūtajām traumām notikuma vietā mira motocikla vadītājs. Portāls "Delfi.ee" vēsta, ka bojā gājušais motociklists ir kāds baņķieris no Igaunijas.

Tukuma novadā 1932. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault Megane" iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar ceļa nomales aizsargbarjeru. Pēc sadursmes slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere, 1939. gadā dzimusi sieviete, kura slimnīcā nomira.
Rīga, Krišjāņa Valdemāra ielā 1988.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbrauca 1926. gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Jūrmalā, Lienes ielā 1971.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Opel Vectra Caravan" un uzbrauca gājējam. 1997.gadā dzimušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Kopumā piektdien reģistrētas 78 avārijas, kurās divi cilvēki gājuši bojā, bet cietuši 12 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti astoņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!