Foto: Publicitātes foto

Jau drīzumā pie skatītājiem ar skaudriem dzīvesstāstiem un cerībām uz labāku nākotni nonāks sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunā sezona. Dažbrīd šokējošais raidījums iemantojis ne tikai plašu fanu loku un rezonansi sabiedrībā, bet arī sniedzis praktisku atbalstu desmitiem grūtībās nonākušām sievietēm no visas Latvijas. Šoruden gaidāma projekta sestā sezona, kurai izsludināta dalībnieču pieteikšanās.

Arī šogad projekta dalībniecēm tiks sniegta palīdzīga roka jaunas dzīves sākumam – ar viņām strādās profesionāļi, kuri palīdzēs atjaunot ticību saviem spēkiem, atbalstīs cīņā ar vardarbību un atkarībām. Kā pierāda "Ērkšķu" dalībnieču dzīvesstāsti, apņēmība, neatlaidība, darbs ar sevi, kuru papildina projekta dāvātie personības izaugsmes kursi, profesionāļu meistarklases, kā arī dāvanas pašapziņas celšanai un vizuālām pārvērtībām – ir neatsverams atbalsts mērķu sasniegšanai.

Ceturtās sezonas uzvarētāja Kristīne atklāj, ka "Ērkšķi" ir pavērsiens jaunai dzīvei: "Ja sākumā bija iekšējas bailes, tad vēlāk sapratu, ka viss ir manās rokās, ja vien pati to vēlēšos. Projekts kalpoja kā palīdzīga roka un atbalsts grūtā situācijā, kad nepieciešams grūdiens pārmaiņām. Nekas nav neiespējams, tikai pašai jāsaprot, vai tiešam es kaut ko savā dzīve vēlos mainīt, un, ja tā, tas jau ir pirmais solis jaunam sākumam! Pateicoties "Ērkšķu" motivācijai, šobrīd spēlēju Popes amatieru teātrī, piedalījos jau divās izrādēs. Ja man sanāca, ticu, ka izdosies arī pārējām meitenēm. Galvenais nenolaist rokas!"

Savukārt projekta ceturtās sezonas dalībniece Ināra vēlas uzrunāt tās dāmas, kuras dzīvē jūtas pazudušas un mazvērtīgas: "Es ikvienai iesaku piedalīties šajā fantastiskajā projektā, tas noteikti palīdz noticēt sev. "Ērkšķos" iespējams ielikt pamatus jaunai dzīvei, uzklausīt vērtīgus ieteikumus, kā tikt ārā kaut no visdziļākās bedres, ja tādā esi. Mana dzīve pēc projekta ir neapšaubāmi mainījusies – tas man palīdzēja un bija liels atbalsts. Reizēm viss, kas ir nepieciešams jaunam sākumam, ir ticība."

"Sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." ne tikai dod iespēju dāmām ar skaudru pagātni spert pirmos, bet pēc tam arī nākamos soļus personīgo mērķu un sapņu virzienā, kā arī atgādina sabiedrībai, cik būtisks ir līdzcilvēku atbalsts, empātija un sapratne pretstatā ignorancei, aizspriedumiem vai pat klajam nosodījumam," saka producente Aija Strazdiņa-Ratinska.

Ja arī tu jūti, ka nepieciešama palīdzība no malas, lai izkāptu no komforta zonas un atbrīvotos no aizvainojuma, atkarībām un citām negācijām, kas traucē veidot stabilu dzīvi, piesakies, rakstot e-pasta vēstuli uz gribu.piedalities@gmail.com līdz 10. maijam. Pieteikumā jānorāda informācija par sevi, e-pasts, tālruņa numurs, kā arī brīvā formā jāpaskaidro motivācija piedalīties projektā.

Šova veidotāji atklāj, ka sestā sezona pie televīzijas skatītājiem nonāks jau šoruden un būs pieejama TV kanālā "STV pirmā!" un  platformā Tet TV+.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!