Foto: Mango
Kamēr pašmāju mediji aktīvi apspriež Lienes Šomases (attēlā) atpūtu klubos un spriež, ka jaunā mamma pārlieku ļāvusies uzdzīvei, pati dziedātāja par to tikai pasmejas. Lienei šis gads sācies īpaši veiksmīgi – viņa sākusi komponēt savas melodijas un pavada daudz patīkamu brīžu ar meitiņu, bet negācijas viņu dara tikai stiprāku.

"Sešus gadus darbojoties Latvijas šovbiznesā, esmu sapratusi, ka katrs solis, ko speru, tiek kaut kādā veidā interpretēts. Es, saņemot Markus Rivas uzaicinājumu, jūtos pagodināta aiziet uz jaunā Dstyle kluba atklāšanu un ar patiesu prieku izbaudu pasākumu, bet tas tiek interpretēts tā, ka es ļaujos vētrainai uzdzīvei.

Diemžēl cilvēki Latvijā nemāk atpūsties - esam pieraduši visur redzēt cilvēkus ar drūmām sejām, arī ejot atpūsties. Man gads ir sācies ļoti veiksmīgi gan radošā ziņā, gan citās jomās, tāpēc es izjūtu lielisku emocionālo pacēlumu, un, ja man ir labs garastāvoklis, mani nevar nostādīt stūrī ar drūmu seju.

Ir jāpriecājas, jo dzīvojam taču tikai vienu reizi! Taču daudzi uzskata, ka mans labais garastāvoklis uzreiz skaidrojams ar alkoholu," sarunā ar izklaides portālu Mango par baumām pasmejas Šomase.

Pusotru gadu vecās Gabrielas māmiņa pašlaik ir patiesā harmonijā ar sevi - viņai pietiek laika gan meitiņas audzināšanai, gan profesionālās karjeras veidošanai, gan pašai sev.

"Tas, ka esmu jaunā māmiņa, nenozīmē, ka man jāsēž mājās! Taču pie mums tā diemžēl ir - kā jaunā mamma aiziet atpūsties, no tā sataisa veselu ažiotāžu," spriež dziedātāja.

Viņu uzjautrina arī fakts, ka ikviens puisis, ar kuru dziedātāja atļaujas uzdejot, tiek uzskatīts par viņas jauno kavalieri. "Drīz vien jau man sāks siet klāt arī meitenes," joko dziedātāja. Viņa izbauda arī mammas lomu, un kopā ar meitiņu Gabrielu priecājas par ziemas iestāšanos.

"Gatavojos braukt uz vietējiem kalniem paslēpot, un arī kopā ar meitiņu izbaudīsim ziemu. Kopā ceļam sniegavīrus un priecājamies par skaisto laiku. Esmu tiešām laimīga, un manā dzīvē viss ir kārtībā," priecājas Šomase. Viņa šobrīd atrodas uz patiesi pozitīva viļņa.

"Manī ir atgriezies radošais gars - jau februārī ceru izdot jaunus singlus un paredzēti vēl vairāki muzikāli projekti. Jaunajiem singliem mūzika būs manis pašas radīta - iepriekš pati komponēt biju pamēģinājusi tikai vienu reizi. Izeju sabiedrībā, esmu labā garastāvoklī - jūtos patiesi laimīga. Bet citu negācijas mani neuztrauc - tās mani tikai stiprina!" pozitīvi noskaņota ir dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!