Foto: Publicitātes foto
Skaistā latviešu dziedātāja Liene Šomase (attēlā) nesen pārcietusi tik dziļu depresiju, ka domājusi pat par pašnāvību, bet nu meitenes likstas esot aiz muguras un viņa pirmo reizi mūžā esot iemīlējusies – vismaz tā apgalvo Lienes draudzenes.

"Pēdējos mēnešus atkal jūtos labi, bet pirms tam bija nenormāls kritums. Tika liels, ka tikai drusku pietrūka, lai manis vairs nebūtu šajā pasaulē," intervijā žurnāla Shape jūlija numuram stāstījusi Liene.

"Tā ar mani notika pirmo reizi mūžā. Pārāk daudz dažādu negatīvu apstākļu sakrita vienlaikus - mammas apmelošana, audžubrāļa nāve, nesaprašanās privātajā dzīvē, dzīvesvietas piespiedu maiņa... Biju tik lielā depresijā, ka man bija bail pat iziet no mājas un iznest miskasti. Biju pilnīgi pazudusi un neslēpšu, ka pat apsvēru domu aiziet no šīs pasaules. Saņemties man lika doma par meitiņu," atklāti stāsta Liene.

Laikā, kad dziedātājai klājies grūti, viņa sākusi interesēties par ezotērisku un numeroloģiju, kā arī palīdzējusi māmiņām, kas ar maziem bērniem palikušas bez pajumtes. Un Lienes dzīvē ienācis arī kāds vīrietis.

"Es nekad pati neesmu līdz galam paļāvusies uz kādu vīrieti. Laukos dzīvodama, esmu redzējusi, ar ko tas beidzas. (..) Negribu sliktu runāt par vīriešiem, bet daļa diemžēl ir tādi, kas tīši vai netīši, bet pašpārliecinātību savā sievietē iznīcina. (..) Pirmajos kopdzīves gados viņas sevi izliek visu, bet brīdī, kad sagurst un kad vīrietim viņas būtu jāatbalsta, notiek pretējais. Pamestu sieviešu ar bērniem ir pārāk daudz.

Arī pašas sievietes sevi nenovērtē. Man dažkārt neērti skatīties uz divdesmitgadniecēm. Nu nevajag krist tik zemu un censties kādam puisim iepatikties par katru cenu. Ejot uz dažādiem pasākumiem, redzu, ka meitenes ir izmisumā! Viņas danco puišiem riņķī, aptekalē viņus, smej hihī, hahā, lai tikai puišiem būtu jautri. Tas ir tik pazemojoši! Sievietes bez pašcieņas - tas ir briesmīgi," novērojusi Šomase.

Liene stāsta, ka bēg no tādām attiecībām, ja puiši viņai saka, ka blakus vēlas stipru cilvēku - lai tikai pašiem nebūtu jāuzņemas atbildība. Tomēr pati viņa tagad esot kopā ar īstu vīrieti.

"Tagad varu sacīt, ka esmu satikusi puisi, kas man ir ļoti liels iedvesmas avots, viņš man dod ļoti daudz enerģijas. Vai jūtos satikusi savu īsto? Es baidos lietot skaļus vārdus. Cik vien sevi atceros, esmu bēgusi no attiecībām, vienmēr skaļi esmu saukusi sevi par karjeras, ne ģimenes sievieti.

Bet tas tāpēc, ka līdz šim man šķitis, ka būšana ar kādu kopā ir kā dzīve ieslodzījumā. Bet man ir bail no nebrīves. Tikai nesen sapratu, ka attiecības taču nav nebrīve! Tagad mācos izbaudīt kopā būšanas laiku.

Es taču nekad sev neesmu pielaidusi klāt tādu vārdu kā mīlestība, nezinu, kas tas ir. Tikai beidzamajā laikā, kad runāju ar draudzenēm, viņas saka: "Bet, Liene, tu taču esi iemīlējusies!" Manas draudzenes brīnās, kā tas var būt, ka tikai tagad pirmoreiz ko tādu izjūtu," intervijā žurnālam stāsta Šomase.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!